Τελευταίο τεστ πριν «κλειδώσει» η ενδεκάδα, βγαίνει η αποστολή

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με τη Βέροια ξεκίνησε. Στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής θα κατασταλάξουν οι προπονητές του Άρη στο σχήμα που θα παρατάξουν κόντρα στη Βέροια.

Οι Πασιαλής, Μπουγιουκλής ψάχνουν να βρουν λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας καθώς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ψυχογιός, πράγμα που ενδέχεται να επιφέρει εσωτερικές αλλαγές στην εντεκάδα.

Το τεχνικό δίδυμο των κίτρινων, όπως όλα δείχνουν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Καζναφέρη (ταλαιπωρήθηκε από μια διάταση στον έσω πλάγιο) τον οποίο προορίζει για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Εάν προτιμήσει να χρησιμοποιηθεί στην επίθεση τότε δεξί μπακ προορίζεται ο Οικονομόπουλος και τη θέση στα χαφ θα πάρει ο Σουνάς.

Με Καζναφέρη μπακ φαβορί για τη θέση του ακραίου επιθετικού στο βασικό σχήμα είναι ο Γκέσιος, ενώ υπό προϋποθέσεις θέση διεκδικεί και ο Σουνάς.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στο κέντρο της άμυνας.

Σε αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί ο Πουλίδο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Το ευχάριστο είναι ότι η χθεσινή μέρα έδωσε την ευκαιρία για χαμόγελα στο τεχνικό τιμ του Άρη, γιατί είδε μετά τον Μπάμπη Οικονομόπουλο, να βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος και οι υπόλοιποι παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τις περασμένες μέρες!

Ο Νίκος Πασιαλής και ο Δημήτρης Μπουγιουκλής είχαν στην διάθεσή τους σήμερα και τους Ρούμπεν Πουλίδο, Νταβίντ Αγκάνθο και Κώστα Καζναφέρη στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας. Οι δύο τελευταίοι για καθαρά προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχαν σε κάποιες ασκήσεις, ωστόσο θεωρείται βέβαιη η παρουσία τους στην αποστολή για τον δευτεριάτικο αγώνα με τη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Για σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή.

 

To Top