ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τελευταίο φιλικό στο μακρινό Γκαζιαντέπ (17:00), πρόβα τζενεράλε ενόψει ΑΕΚ

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στη φετινή προετοιμασία έχει πολύ συγκεκριμένο στόχο. Αφορά τον προημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ σε έξι ημέρες. Οι κίτρινοι παίζουν σήμερα (17:00) στο μακρινό Γκαζιαντέπ, θέλοντας να δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές ενόψει της απαιτητικής πρεμιέρας στα επίσημα παιχνίδια τους.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έψαχνε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι υψηλού επιπέδου, παρόμοιο με αυτό κόντρα στην Καρσίγιακα και το βρήκε έστω κι αν οι κίτρινοι χρειάστηκε να ταξιδέψουν 1.753 χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Η Γκαζιαντέπ μπορεί να μην είναι Καρσίγιακα, αλλά είναι ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, με υπερδιπλάσιο μπάτζετ από τον Άρη και το σημερινό παιχνίδι θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για τους παίκτες του Πρίφτη, έξι ημέρες πριν τον προημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο.

Σε αυτό το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι θα έχει την ευκαιρία ο τεχνικός του Άρη να κάνει τις διορθώσεις που θέλει, να δοκιμάσει διάφορα στοιχεία προσαρμοσμένα κατά κάποιο τρόπο στην ΑΕΚ και να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα, πάνω στα οποία θα δουλέψει το επόμενο εξαήμερο με τους συνεργάτες και τους παίκτες του.

To Top