ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελευταίο… χαρτί για Μπρόρσον από τον Άρη! «Δε θέλει να με αφήσει τώρα η Μάλμε» λέει ο ίδιος, αλλά…

Τα… ρέστα του για την απόκτηση του Φραντζ Μπρόρσον παίζει ο Άρης, έχοντας καταθέσει αυξημένη πρόταση τόσο στον ίδιο όσο και στην Μάλμε, την στιγμή που ο Σουηδός στόπερ με δηλώσεις του αναφέρει πως θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό!

Εδώ και μερικές ώρες ο Άρης έχει κάνει ξεκάθαρο πως θέλει να αποκτήσει τον Μπρόρσον. Η πρόταση του στη Μάλμε ανέρχεται κοντά στα 450.000 ευρώ και στον παίκτη 250.000 ευρώ επιπλέον ως μπόνους, με τη σουηδική ομάδα να έχει βάλει κάτω τα δεδομένα, με την τελική της απάντηση να αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας.

Σήμερα πάντως η Μάλμε παίζει εκτός έδρας (18.30) με τη Χάμαρμπι για το πρωτάθλημα και μένει να φανεί αν ο Μπρόρσον θα αγωνιστεί. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο σουηδικό μέσο «expressen.se» δήλωσε ανοιχτός ακόμα μία φορά για την επιθυμία του να μετακομίσει στο εξωτερικό, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του δε θέλει να τον αποδεσμεύσει κι ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

«Επειδή το μεταγραφικό παράθυρο έχει κλείσει προς τα μέσα στη Σουηδία, δεν έχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για να αποκτήσουν άλλους παίκτες» ανέφερε ο Μπρόρσον και πρόσθεσε: «Ο σύλλογος είναι σαφές ότι δεν θέλει να με αφήσει τώρα. Ελπίζω λοιπόν να βρω κάτι ίσως για το χειμώνα. Θα δούμε λοιπόν τι εναλλακτικές υπάρχουν», την στιγμή που ο Άρης πιέζει ξανά για την απόκτησή του και όλα παραμένουν ανοικτά.

Είπε ακόμα πως «θα είναι πολύ διασκεδαστικό που θα παίζουμε στο Champions League» ενώ για τις προπονήσεις που έχασε με την ομάδα και τα σενάρια αποχώρησής του που είχαν φουντώσει ξεκαθάρισε: «Ήμουν στο σπίτι στο Μάλμε. Είχα μια μικρή ασθένεια. Έκανα τεστ Covid, το ένα ήταν θετικό και το άλλο αρνητικό. Έτσι ανεξάρτητα από το τι είχα έμεινα στο σπίτι, αλλά δεν ήμουν πολύ άρρωστος».

To Top