Τελικά έτσι παίρνονται τα “διπλά”; Aστειότητες ή ωμός εκβιασμός από την Ξάνθη: Εφτά ανακοινώσεις για Αμπάρκιολη!!!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά επτά φορές μνημόνευσαν τον Απόστολο Αμπάρκιολη οι άνθρωποι της Ξάνθης, που εξέδωσαν ισάριθμες ανακοινώσεις με παράπονα κατά του Μακεδόνα διαιτητή για τα «σφυρίγματά» του ή μη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό!

Στην πρώτη διαμαρτύρονται για μια κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε στο 18’… Στη δεύτερη για ανύπαρκτο, όπως ισχυρίζεται φάουλ, με το οποίο έκοψε κόντρα της Ξάνθης… Στην τρίτη για ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Σολτάνι, το οποίο όντως σήκωνε κόκκινη κάρτα, στην τέταρτη για κάρτα στον Κομεσίδη, ενώ στην πέμπτη, την έκτη και την έβδομη δεν υπήρχαν παράπονα, αλλά απλή ειρωνεία στον Αμπάρκιολη.

Για όσους δεν το κατάλαβαν, η παρέλαση για το καρναβάλι της ακριτικής πόλης έχει ξεκινήσει ήδη…

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Αμπάρκιολη, στο 18′ ορισμός της κίτρινης κάρτας! Έναν ορισμό που τον έχεις διδαχθεί στα σεμινάρια πολλές φορές. Μπροστά στα μάτια σου, γιατί δεν την έδωσες;»

«Αμπάρκιολη στο 27,5 βγαίνει η SKODA ΞΑΝΘΗ μπροστά και ανακόπτεις την επίθεση με ανύπαρκτο, τελείως ανύπαρκτο φάουλ, υπέρ του Λεβαδειακού.»

«Αμπάρκιολη στο 34′ ο Λισγάρας πάνω στον Σολτάνι, ο ορισμός της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. Έδειξες ΚΙΤΡΙΝΗ. Το διδάσκουν στα σεμινάριά σας.»

«Αμπάρκιολη στο 37,5 δίνεις κίτρινη κάρτα στον Κομεσίδη ανύπαρκτη.»

«Αμπάρκιολη συγνώμη, αλλά το σκορ είναι 0-2.»

«Αμπάρκιολη είμαστε στο 75:31” και δεν έχεις κάνει κανένα λάθος υπέρ ή εις βάρος καμιάς από τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι.»

 

«93:00. Ο αγώνας έληξε. Αμπάρκιολη δεν έκανες κανένα λάθος εις βάρος καμιάς από τις δύο ομάδες. Καληνύχτα».

Nίκη με 1-4 της Ξάνθης

Με πρωταγωνιστή τον Μαρσελίνιο, που βρήκε δυο φορές δίχτυα μετά από ενάμιση χρόνο, η Ξάνθη πήρε μια μεγάλη νίκη με 4-1 επι του Λεβαδειακού για την 24η αγωνιστική της Super League. Οι Ακρίτες προηγήθηκαν νωρίς με τον Σολτάνι, που σκόραρε και αυτός μετά από δυόμιση χρόνια, στο 2΄ και στο 45΄ο Μαρσελίνιο έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρίν στο 69΄ έβαλε το τρίτο γκολ για την Ξάνθη και ο Μαρσελίνιο «ξαναχτύπησε» πάλι στο 78΄ και διαμόρφωσε το 4-0. Το γκολ της τιμής για την ομάδα της Βοιωτίας ήρθε από τον Μάρτινς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι φιλοξενούμενοι έσπασαν την αρνητική παράδοση καθώς δεν είχαν ποτέ νικήσει τον Λεβαδειακό και έκαναν ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή φτάνοντας τους 31 βαθμούς και την έκτη θέση. Από την άλλη ο Λεβαδειακός συνεχίζει να αγνοεί την νίκη για έκτο συνεχή αγώνα.

To Top