Τελικά γιατί στενοχωρήθηκε ο Καραγεωργίου;

Δεν γνωρίζουμε τι στενοχώρησε περισσότερο τον Νίκο Καραγεωργίου… Η ισοπαλία του Εργοτέλη, της ομάδας που προπονεί, ή η ισοπαλία που διαμορφώθηκε στην Τούμπα ανάμεσα σε μια άλλη ομάδα της Κρήτης και σε εκείνη που έχει…επενδύσει πολλά από τα συναισθήματά του.

 Ο Καβαλιώτης προπονητής μετά τον αγώνα του Παγκρήτιου έδειχνε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ίσως γι αυτόν τον λόγο μπήκε στη διαδικασία των υπερβολικών δηλώσεων.

«Μόλις είδα τα στιγμιότυπα και είμαι σίγουρος ότι είναι οφσάιντ το γκολ του Άρη. Ίσως έβρεχε και ο επόπτης είχε πάει στο στέγαστρο και δεν είδε καλά…» είπε ο προπονητής της Κρητικής ομάδας, κάνοντας και… πνεύμα.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, ψάξαμε επί ματαίω να βρούμε ανάλογης ευαισθησίας δηλώσεις σε παιχνίδια με άλλες ομάδες και σε άλλα γήπεδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκαμε. Όπως είναι αλήθεια, ότι φέτος ο Νίκος Καραγεωργίου «κατάφερε» να μην… αποβληθεί σε αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, τιθασεύοντας (;) το πάθος του.

Αυτό, ναι, είναι πρόοδος.

Και κάτι τελευταίο σχετικά με το γκολ του Σανκαρέ: δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ, ήταν 100% έγκυρο και ίσως αναδειχθεί και ανάμεσα στα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής!

To Top