Τελικά κολλάει ή δεν κολλάει; Έκλεισε τα μάτια η αστυνομία για χάρη του Παναθηναϊκού! (photo)

Την στιγμή που η αστυνομία τα βάζει με… γιαγιάδες και παππούδες αναφορικά με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, κάνει τα… στραβά μάτια για τον Παναθηναϊκό και το κατεστημένο.

Τελικά κολλάει ή δεν κολλάει; Ας αποφασίσουν, γιατί η παράνοια συνεχίζεται στην ζωή όλων μας. Είναι εντάξει 1.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού σε ένα αεροδρόμιο στρυμωγμένοι, για να υποδεχθούν τον Μάριο Χεζόνια; Δεν κολλάει στο “Βενιζέλος”; Ενώ στα γήπεδα ποδοσφαίρου, που εξακολουθούν να έχουν άδειες κερκίδες, κολλάει;

Η αστυνομία και η εξουσία κυνηγάει τον απλό κόσμο που προσπαθεί να επιβιώσει στην καθημερινότητά του, ενώ πολύ απλά “υποκλίνεται” στην εξουσία ορισμένων, ειδικά των ψευτοεξυγιαντών.

Είναι απορίας άξιο, ποια θα είναι θα ήταν η συμπεριφορά της αστυνομίας, σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, που είναι εκτός των υποτιθέμενων ισχυρών μεγαλοεπιχειρηματιών. Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση σε ένα τέτοιο θέμα, από αυτούς που υποτίθεται σκέφτονται το καλό μας.

Και στην τελική, ας ανοίξουν τα γήπεδα! Αφού μπορούν 1.000 να στρυμωχτούν σε ένα αεροδρόμιο, γιατί να μην δεν μπει, έστω ο ίδιος αριθμός φιλάθλων στα γήπεδα; Για αυτό το ερώτημα, υπάρχει απάντηση από αυτούς που αποφασίζουν;

To Top