Τελικά στα… δύσκολα τα πάει καλύτερα!

Πηγαίνοντας προς το τέλος του πρώτου γύρου και έχοντας μείνει μόνο ένα πια παιχνίδι για τον Άρη, οι «κίτρινοι» βρίσκονται ουσιαστικά (έχοντας συγκάτοικους) στη ζώνη του υποβιβασμού και αν μη τι άλλο, φαίνεται πως θα παλέψουν –τουλάχιστον αν όχι ως το τέλος, για πολλά παιχνίδια ακόμη- για να σώσουν την παρτίδα.

Είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να είναι προσανατολισμένοι και αυτοσυγκεντρωμένοι.

Ο Άρης όπως φάνηκε στην Τρίπολη του αρέσουν τα… δύσκολα. Μπήκε χθες στο παιχνίδι και έπαιξε καλά για μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού. Τα λάθη έγιναν προς το τέλος κυρίως λόγω κούρασης.

Κάτι σημαντικό που μένει ωστόσο από τη χθεσινή εμφάνιση και το αποτέλεσμα του Άρη κόντρα στον Αστέρα, είναι ένα.

Οι κίτρινοι απέναντι στις ομάδες αιχμής του πρωταθλήματος (δηλαδή αυτές οι οποίες όπως φαίνεται θα μπουν στα πλέι οφ κι αν μη τι άλλο έχουν τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας) έπαιξε πολύ καλά και πήρε αποτέλεσμα.

Με Παναθηναϊκό, με Ολυμπιακό, με Ατρόμητο και Αστέρα, αλλά ακόμη και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου παρά τη βαριά ήττα, το σκορ ήταν πλασματικό.

Χθες ο Άρης του Αλκαράθ, δεν έχασε σε μία έδρα πολύ δύσκολη, αναγκάζοντας τον Αστέρα στην πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών (6/6 είχαν μέχρι το χθεσινό παιχνίδι οι Αρκάδες) αποδεικνύοντας όταν υπάρχει πάθος και συγκέντρωση, χωρίς να δείχνει χαλαρότητα και… αφέλεια κόντρα σε ομάδες, όπως ο Πλατανιάς, τα Γιάννινα και ο Λεβαδειακός, θα μπορούσε να μην «πονοκεφαλιάζει» τώρα και να είναι σαφώς πιο άνετη στο βαθμολογικό πίνακα.

 

 

To Top