ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελικές αποφάσεις για ενδεκάδα, με Χαντί και Πασά

Ο Δημήτρης Σπανός έχει μπροστά του δύο ακόμα προπονήσεις, σήμερα και αύριο, προκειμένου να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει από την έναρξη του αγώνα στην Σπάρτη την ερχόμενη Τετάρτη (16/5, 17:00).

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες, ο Πασχάλης Κάσσος, έχει διαφοροποιήσει τις σκέψεις του Δημήτρη Σπανού, που παρότι αρχικά είχε στα βασικά του πλάνα τον Δραμινό εξτρέμ, πρόκειται εν τέλει να δώσει φανέλα βασικού στον Γιάννη Πασά, σε ότι αφορά το δεξί άκρο της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Καντιμοίρης θα υπερασπιστεί την «κιτρινόμαυρη» εστία καθώς ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, δύσκολα να προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα επίσημα ματς.

Ο Μανώλης Τζανακάκης θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Πέτρος Κανακούδης στο αριστερό, με τους Γιώργο Δεληζήση και Στέλιο Μαραγκό στο κέντρο αυτής. Εκτός θα μείνει ο Ούγκο Σόουζα, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα από ενοχλήσεις.

Ο Χουσεΐν Μουμίν θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, με τον Μπράνισλαβ Νίκιτς να διατηρεί τη θέση του, καθώς έχει το προβάδισμα, έναντι του Λευτέρη Ιντζόγλου. Από τη στιγμή που ο Γιάννης Πασάς θα αγωνιστεί στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, αριστερά θα παίξει ο Κενάν Μπαργκάν και στην κορυφή ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Πλατέλλα θα μείνει στον πάγκο, με τον Άγγελο Χαντί να παίρνει χρόνο συμμετοχής, από τη στιγμή που η άνοδος έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά εδώ και δύο αγωνιστικές.

To Top