ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελικές επαφές για Γκρέι

Νέες επαφές θα έχει ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Αντρέ Γκρέι και τον εκπρόσωπό του.

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός φέρεται να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Άρη για την κορυφή της επίθεσης. Ο 31χρονος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γουότφορντ, είναι σε συζητήσεις με τους κιτρινόμαυρους για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Γκρέι αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Άρη αφού είναι ένας παίκτης ταχυδυναμικός, έχει δυνατό σουτ ενώ γνωρίζει πως να «τρυπώνει« στις αντίπαλες άμυνες παίζοντας επίσης στην θέση του φορ.

Στην Premier League μετράει 115 αγώνες, με 23 γκολ και 8 ασίστ, ενώ στη Championship έχει 146 παιχνίδια, με 56 τέρματα και 20 ασίστ. Η καλύτερη σεζόν του παραμένει εκείνη τη σεζόν 2015/15 με τη Μπέρνλι στη Championship, σκοράροντας 25 τέρματα, κερδίζοντας το βραβείο του πρώτου σκόρερ, αλλά και του πολυτιμότερου παίκτη της κατηγορίας, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Παρότι έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Μεγάλη Βρετανία η καταγωγή του είναι από την Τζαμάικα, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 12 αναμετρήσεις, μετρώντας 3 γκολ, ενώ με την Εθνική Αγγλίας έχει αγωνιστεί μόνο σε φιλικούς αγώνες.

To Top