ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικές κινήσεις για την άμεση απόκτηση του Λέμος

Τις τελικές του κινήσεις κάνει πλέον ο Άρης για την άμεση απόκτηση του Μαουρίσιο Λέμος, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Φενέρμπαχτσε.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Ο 25χρονος Ουρουγουανός δεξιοπόδοαρος στόπερ αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος τον έχει σημειώσει ψηλά στη λίστα του, γνωρίζοντας όμως πως η περίπτωσή του είναι δύσκολη.

Ο κόουτς του Άρη θεωρεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης ταιριάζει στην ομάδα και επιθυμία του είναι να αποκτηθεί άμεσα, ενδεχομένως για να προλάβει και κάποια ημέρα προετοιμασίας στην Αυστρία, αν και χρονικά θεωρείται πολύ δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση μέσα στις επόμενες ώρες το θέμα του αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει, ενώ στο “κάδρο” βρίσκεται και ο δανεισμός του παίκτη από την τουρκική ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023.

Είναι σαφές και… γνωστό τοις πάσι πως ο Άρης «καίγεται» όχι μόνο για έναν κεντρικό αμυντικό αλλά για δύο. Η ομάδα δεν έχει πλέον χρονικά περιθώρια καθώς σε 17 ημέρες  δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της για το Conference League κόντρα στην Αστάνα και σήμερα στο ρόστερ υπάρχουν δύο στόπερ που μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στις απαιτήσεις ενός ευρωπαϊκού αγώνα: ο Δεληζήσης και ο Μπεναλουάν.

To Top