Τελικές προτάσεις ανανέωσης σε Κουέστα, Ματίγια, ακολουθεί ο Γκάμα μετά τις διακοπές του

Το θέμα των ανανεώσεων με τους Κουέστα, Ματίγια, Γκάμα παραμένει σε προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Άρη. Τρεις από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του Άρη που και τους θέλει η ομάδα και θέλουν οι ίδιοι να συνεχίσουν, με κομβικό σημείο να βρεθεί η “χρυσή τομή” στο οικονομικό.

Σε ότι αφορά τον Κουέστα είναι πιο κοντά στο να υπάρχει χάπι εντ. Διαφορές ουσιαστικές δεν υπάρχουν, η τελική πρόταση του Άρη αναμένεται να φέρει άμεσα στην Θεσσαλονίκη τον ατζέντη του για να μπουν οι υπογραφές.

Με τον Ματίγια υπάρχει μια οικονομική απόσταση, αλλά η αίσθηση είναι ότι με την κοινή επιθυμία για ανανέωση να συνεργαστούν εκ νέου, θα κλείσει τις όποιες διαφορές. Η τελική πρόταση του Άρη αναμένεται άμεσα για να ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση.

Όσο για τον Μπρούνο Γκάμα, θα πάρει λίγες μέρες ακόμη η υπόθεσή του. Ο Πορτογάλος είναι σε ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Μύκονο. Με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να γίνει η τελική πρόταση. Βέβαια, τα θέλω του Γκάμα κυμαίνονται σε ένα ποσό (350.000 ευρώ) που προς το παρόν δύσκολα θα βγει από τα ταμεία του Άρη. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην μεταξύ τους συνάντηση.

To Top