Τελικές… πρόβες και αποφάσεις από Πάρντιου

Πριν καλά καλά γυρίσει από τη Λιβαδειά, όπου αγωνίστηκε για τον θεσμό του Κυπέλλου, ο Άρης θα πρέπει να επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας αυτή τη φορά για το Πρωτάθλημα.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ μετά την αυριανή προπόνηση ο Άλαν Πάρντιου θα ανακοινώσει την αποστολή και η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά.

Μια αποστολή πάντως με πολλά προβλήματα, αλλά και αρκετά ερωτηματικά θα οποία θα απαντηθούν την τελευταία στιγμή.

Δεδομένες είναι οι απουσίες των Φαμπιάνο και Ενκουλού, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχει το πρόβλημα τραυματισμού του Ετέμπο, το οποίο κάνει δύσκολη τη συμμετοχή του, ενώ αμφίβολος είναι και ο Λούις Πάλμα, αν και στον Άρη δεν ανησυχούν θεωρώντας ότι ο Ονδούριος μεσοεπιθετικός θα είναι στη διάθεση της ομάδας.

Το σίγουρο είναι οτι επιστρέφει ο Μάνου Γκαρθία ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Ο Βρετανός τεχνικός του Άρη στη σημερινή προπόνηση θα δοκιμάσει  και πάλι πρόσωπα και σχήματα τα οποία θα μπορέσουν να καλύψουν τις απουσίες που υπάρχουν. Ο Πάρντιου πάντως μέχρι και χθες κράτησε κλειστά χαρτιά σχετικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει και δεν αναμένεται να το κάνει παρά μόνο λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

 

To Top