Τελικές συζητήσεις με Λιτλ, “ανοικτό” να έρθει και να μείνει και ο Ντεκόζι!

Παράλληλα με την υπόθεση Ντεκόζι, οι άνθρωποι του Άρη “τρέχουν” και την επικείμενη συμφωνία με τον Μάριο Λιτλ, τον παίκτη που προορίζεται ως αντικαταστάτης του 26χρονου γκαρντ – φόργουορντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία σε ότι αφορά στο οικονομικό σκέλος της επικείμενης συνεργασίας με τον Μάριο Λιτλ και οι δύο πλευρές διευθετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε ο πρώην παίκτης του Ηφαίστου να ξεκινήσει το ταξίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Θεσσαλονίκη.

Με δεδομένο ότι ο Ντεκόζι επιθυμεί να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό και παράλληλα να προστεθεί στο ρόστερ ο Λιτλ, αφού οι κίτρινοι έχουν σήμερα πέντε ξένους, οπότε υπάρχει “χώρος” για ακόμα έναν.

Αυτό το σενάριο προϋποθέτει το “πράσινο φως” από τη διοίκηση, διότι θα αυξηθεί το μπάτζετ με την προσθήκη ενός ακόμα συμβολαίου και ήδη είναι ένα μπάτζετ που αγγίζει – αν δεν ξεπερνάει – τα 500.000 ευρώ.

Στη διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να παρθούν οριστικές αποφάσεις μέσα από τη συνεννόηση της διοίκησης και του Σάββα Καμπερίδη.

To Top