ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελική αναλυτική ανακοίνωση από Super 3 Κύπρου για όλα! Τι πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι του Άρη!

Τελική αναλυτική ανακοίνωση από Super 3 Κύπρου για όλα! Τι πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι του Άρη!

Αναλυτικά:

ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΛ – ΑΡΗ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ενδιαφέρει όλους όσοι ταξιδέψουν από Ελλάδα στην Κύπρο και τους Κύπριους οπαδούς της Αρειανάρας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΕΛ- ΑΡΗΣ 1/8/2019 20.00

Από την ημέρα της κλήρωσης της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ με την ΑΕΛ, για τον β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, δεχόμαστε καταιγισμό μηνυμάτων σε σχέση με τα εισιτήρια του αγώνα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Αυγούστου στο AEK Arena – Georgios Karapatakis στη Λάρνακα.

Ενημερώνουμε ότι: Ο σύνδεσμος SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL παρέλαβε αριθμό εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών του θεού του πολέμου στην Κύπρο. Η διάθεση των εισιτηρίων θ’ αρχίσει αύριο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ από τα γραφεία του Συνδέσμου στη Λεωφόρο Στροβόλου 122 (200 μέτρα από το Δημαρχείο) στη Λευκωσία. Αυστηρή προτεραιότητα θα έχουν τα ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ μέλη του συνδέσμου και ακολούθως οι φίλοι της ομάδας στην Κύπρο, αφού πρώτα εγγραφούν στο σύνδεσμο. Η διαδικασία θα ακολουθηθεί αυστηρά και χωρίς διακρίσεις.

Επίσης παραλήφθηκαν μπλούζες σε κίτρινο και σε μαύρο χρώμα και καπέλα σε μαύρο χρώμα.

ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ

Ο ARIS FAN CLUB ΠΑΦΟΥ φρόντισε ώστε την 1η Αυγούστου, ανήμερα του αγώνα, να υπάρχουν διαθέσιμα λεωφορεία γύρω στο μεσημέρι, για να μεταφέρουν όσα αδέρφια επιθυμούν στον κεντρικό σύνδεσμο SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL στη Λευκωσία και από εκεί όλοι μαζί προς το AEK Arena – Georgios Karapatakis στη Λάρνακα όπου θα γίνει το παιχνίδι. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων αποτείνεστε inbox στον Ioannis Karaolis

Για τα αδέρφια που θα έρθουν από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, η απόσταση μέχρι τη Λευκωσία είναι μόνο 35 λεπτά και υπάρχουν λεωφορεία από το αεροδρόμιο, αλλά και την πόλη της Λάρνακας, κάθε μισή ώρα, για όσους θέλουν να μεταβούν στη Λευκωσία. Ολοι μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστούν με μήνυμα inbox στον John Simeridis.

Επίσης όλα τα αδέρφια που μένουν στη Λεμεσό την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά όλων όσοι ενδιαφέρονται στο AEK Arena – Georgios Karapatakis. Το λεωφορείο θα περάσει πρώτα από τον Κεντρικό σύνδεσμο SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL στη Λευκωσία και από εκεί μαζί με τα λεωφορεία της Λευκωσίας και της Πάφου οπαδική εκδρομή στη Λάρνακα για στήριξη της Αρειανάρας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε. Οσοι ενδιαφέρονται για κράτηση θέσεων μπορούν να αποτείνονται μέσω inbox στον ARIS FAN CLUB ΛΕΜΕΣΟΥ (ISLANDERS) και τον Dimitris Kexagias.

Στη Λευκωσία την Τετάρτη 31/7 λίγο μετά τις 12 και κατά τη διάρκεια διάθεσης των εισιτηρίων, όσοι επιθυμούν να μεταβούν με λεωφορείο του συνδέσμου από τη Λευκωσία στη Λάρνακα με επιστροφή, για το παιχνίδι, πρέπει να το δηλώνουν καταβάλλοντας και το αντίτιμο που ανέρχεται στα 5 ευρώ.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΡΟ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Αύριο παραμονή του αγώνα 31/7/2019 στον Κεντρικό σύνδεσμο στη Λευκωσία SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL θα φιλοξενήσουμε όσα αδέρφια μπορούν σε ένα μεγάλο πάρτι προ-πρόκρισης με δωρεάν ψηστήρι. Ο σύνδεσμος θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι αργά.

Ο κεντρικός σύνδεσμος στη Λευκωσία, μέσω της σελίδας στο Facebook, SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL θα παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία, όλο το 24ωρο, μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού.

ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Την Πέμπτη 1η Αυγούστου στις 20.00 η Αρειανάρα δίνει στη Λάρνακα τον επαναληπτικό Ευρωπαϊκό αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού, στον δρόμο των Ευρωπαικών υποχρεώσεων ο οποίος προβλέπεται μακρύς και η πρόκριση είναι μονόδρομος.

Για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να μετατρέψουμε -ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ- το αεκ αρενα σε ”Κλεάνθης Βικελίδης”, δίνοντας στη ομάδα την ώθηση που χρειάζεται, για να έχει και πάλι το γήπεδο κατηφόρα. Οι παίκτες θα το φροντίσουν αγωνιστικά. Εμείς θα τους σπρώξουμε με τη φωνή μας κάνοντας την Κύπρο να παραμιλάει.

ΠΟΡΕΙΑ

Από το κεντρικό σύνδεσμο θα φύγουν όλα τα λεωφορεία για τη Λάρνακα γύρω στις 4.30 με υπολογιζόμενη άφιξη γύρω στις 5.15μμ. Ακολούθως συγκέντρωση σε χώρο που θα υποδειχθεί και από εκεί πορεία περίπου 500 μέτρων μέχρι το AEK Arena – Georgios Karapatakis.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ SUPER 3 OFFICIAL

ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΧΤΥΠΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ”

To Top