ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελική… επίθεση Άρη για την νέα ΠΑΕ και την αδειοδότηση – Ο ρόλος της Πολιτείας για την ισονομία

To θέμα της αδειοδότησης είναι στην πρώτη γραμμή για τον Άρη. Οι γενικότερες εξελίξεις στην χώρα και στο ποδόσφαιρο, θέτουν τους κιτρινόμαυρους σε στάση αναμονής, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι υπάρχει και αδράνεια, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στην Αλκμήνης.

 

Έχει τονιστεί πολλές φορές ότι ο Άρης θα στηριχθεί στο γεγονός ότι η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης, έχει κολλήσει όχι από ευθύνη του συλλόγου, αλλά λόγω των κατασχέσεων στο Νέο Ρύσιο, ενώ υπάρχει το αίτημα για ισονομία και δίκαιη κρίση, για σύσταση νέας ΠΑΕ, όπως συνέβη και πριν λίγους μήνες με άλλες –υπό εκκαθάριση- ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες.

Η ίδια η Πολιτεία μέσω των δηλώσεων Κοντονή, αλλά και της παρέμβασης του στην ΕΕΑ δείχνει τη θέληση για εφαρμογή της ισονομίας. Απομένουν οι πράξεις.

 

Εκείνο που θέλουν να πετύχουν είναι να γίνει γνωστό, σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, πως ο σύλλογος βαδίζει προς την εξυγίανση, εν μέσω πολλών εμποδίων (για πολλά από τα οποία δεν ευθύνεται), επιζητά την ισονομία και να μην κριθεί με διαφορετικά κριτήρια, που έχουν θεσπιστεί, καθώς η εκκαθάριση έχει ξεκινήσει από το 2015.

 

Όπως εκτιμούν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, δύσκολα θα σημειωθούν νεότερα την εβδομάδα πριν το Πάσχα. Όπως τονίζουν, «μετά την περίοδο των γιορτών, θα γίνει η τελική αντεπίθεση του Αρη, γιατί ο χρόνος δεν μοιάζει να είναι σύμμαχος».

To Top