ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική ευθεία, ανακοινώνει αποστολή ο Μάντζιος, αποφασισμένος για νίκη στην Τούμπα ο Άρης!

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (9/5, 15:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, με μία τελευταία προπόνηση.

Ο Άκης Μάντζιος, μετά το τέλος της, θα ανακοινώσει την αποστολή για την Τούμπα, αναμένοντας τον Γιώργο Δεληζήση, που χθες προπονήθηκε, αφήνοντας θετικά μηνύματα παρουσίας του στο συγκεκριμένο ματς.

Ο αρχηγός του Άρη, ακολούθησε μέρος της προπόνησης και όλα δείχνουν πως θα προλάβει τον αγώνα, όμως, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παίξει βασικός ή στο ξεκίνημα θα μείνει στον πάγκο.

Εκτός θα είναι ο Τζίμι Τζέγκο, που χθες χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δύο μήνες, με την σεζόν να τελειώνει πρόωρα για τον Αυστραλό μέσο.

Άλλες απουσίες δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Άρη, που θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του για ένα κομβικής σημασίας αγώνα, τόσο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, όσο κατ΄επέκταση και για την 2η θέση, που αποτελεί στόχο γοήτρου για τον Άρη.

Όπως είπε, άλλωστε χθες, και ο ίδιος ο κόουτς των “κιτρινόμαυρων”: “Είναι κομβικός και για τις δύο ομάδες. Από ‘κει και πέρα, αν υποθέσουμε ότι θα πάρουμε αποτέλεσμα στην Τούμπα θα είμαστε πάλι το φαβορί για την δεύτερη θέση. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός το φαβορί γι’ αυτήν».

 

To Top