ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελική ευθεία! Αποφασισμένος ο Άρης, ανακοινώνει αποστολή ο Τερζής…

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Τόλης Τερζής πρόκειται να ανακοινώσει την αποστολή για την αυριανή “μάχη”, έχοντας ως μοναδική απουσία τον Χουλιάν Κουέστα, που έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του και θα είναι έτοιμος σε περίπου τρεις μήνες.

Αντιθέτως, επιστρέφει στην διάθεσή του, ο Λούκας Σάσα, που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του μετά την αποβολή στην Τούμπα.

Η αποστολή του Άρη μόνο εύκολη δεν είναι, όμως, υπάρχει μεγάλη διάθεση για ανατροπή της κατάστασης, όπως είπε χθες και ο Τολης Τερζής: “Εμείς είδαμε τα λάθη. τα αφήσαμε πίσω και ασχοληθήκαμε μόνο με τον Ολυμπιακό. Τα γκολ τα δεχθήκαμε από ατομικά λάθη. Εμείς όμως είμαστε ο Άρης, έχουμε στενοχωρήσει τον κόσμο μας και θέλουμε να τον κάνουμε να χαρεί μόνο με μια νίκη, γνωρίζοντας ότι θα είναι και πάλι στο πλευρό μας”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Λούκας Σάσα, που θέλει και ο ίδιος να χαροποιήσει ξανά η ομάδα του, τον κόσμο: “Είμαι και εγώ στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι. Θέλουμε τους οπαδούς μας κοντά μας, θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τους δώσουμε χαρά”.

Αυτό που έχει ανάγκη ο Άρης είναι να εξασφαλίσει στο τρίτο φετινό του ντέρμπι το “τρίποντο” προκειμένου να βελτιώσει την βαθμολογική του συγκομιδή, η οποία δεν είναι και η καλύτερη, καθώς οι πέντε βαθμοί σε πέντε αγωνιστικές, ξεκάθαρα αποδεικνύουν το πόσο αδίκησε αυτή η ομάδα τον εαυτό της μέχρι τώρα.

Στα ντέρμπι τα πάει καλά, καθώς είναι αήττητη στα δύο προηγούμενα, έχοντας ένα επιβλητικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού και μία νίκη χαμένη στις καθυστερήσεις από τον ΠΑΟΚ, στο 2-2 της Τούμπας.

To Top