ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική ευθεία για τον αγώνα του “Καραϊσκάκης”, ανακοινώνει αποστολή ο Μάντζιος!

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Άρης, καθώς το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση, πριν την αναχώρηση της αποστολής για τον Πειραιά.

Ο Άκης Μάντζιος θα διαλέξει μετά το τέλος της προπόνησης, τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του, για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής.

Εκτός αποστολής θα είναι ο Μπρούνο Γκάμα που θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του, μετά την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος ούτε και χθες κατάφερε να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης.

Αντιθέτως, συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό, επιστρέφουν στην διάθεση του 52χρονο κόουτς, οι Νικόλας Ιωάννου και Τζίμι Τζέγκο. Ο Λούκας Σάσα ξεπέρασε τον τραυματισμό και είναι κανονικά διαθέσιμος, καθώς προπονείται από την Πέμπτη, δίχως ενοχλήσεις.

Ο Ολυμπιακός είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας με 57 βαθμούς σε 22 αγώνες, ενώ ο Άρης είναι στην 2η θέση με 43 βαθμούς στον ίδιο αριθμό αγώνων.

 

To Top