ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική ευθεία για τον ΠΑΣ Γιάννινα και σκέψεις για την ενδεκάδα από Πάρντιου

Στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Κυριακή μπαίνει ο Άρης.

Με εξαίρεση τον Σέικ Ντουκουρέ, ο οποίος θα μπορεί να υπολογίζεται μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Άλαν Πάρντιου δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Η νίκη επί της Λαμίας, πέρα από τους τρεις βαθμούς της ουσίας που προσέδωσε, έφερε ηρεμία, ψυχολογία και καθαρό μυαλό ενόψει της τελευταίας συνάντηση για την ολοκλήρωση του α’ γύρου και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Άρης ετοιμάζεται να συνεχίσει τις επιτυχίες στα Γιάννενα και ο Άλαν Πάρντιου από σήμερα, αναμένεται να δοκιμάσει κάποιες από τις σκέψεις του στην πρωινή προπόνηση που θα γίνει στο Νέο Ρύσιο.

Ο Άγγλος έχει μέχρι στιγμή “καταφέρει” να… αιφνιδιάζει με τις επιλογές του. Με την Λαμία εξήγησε ότι ήθελε παίκτες “φρέσκους” και με ενέργεια. Το τελικό σκορ αλλά κυρίως η εμφάνιση της ομάδας δίνουν την αίσθηση ότι μπορεί κατεβάσει το ίδιο σχήμα για πρώτη φορά σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Την ίδια ώρα βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ… Δεν αποκλείεται να υπάρχει πιθανή επιστροφή των Μπράμπετς, Μαζικού και Γκρέι. Όλα αυτά προς το παρόν σε θεωρητικό επίπεδο.

 

To Top