Τελική ευθεία ενόψει Βόλου, υπολογίζει Ματέο Γκαρσία

O Άρης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της Super League μετά την ανάπαυλα των ημερών του Πάσχα με το κομβικό παιχνίδι κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Την Κυριακή οι κιτρινόμαυροι με νίκη θα φτάσουν τους 44 βαθμούς, αποκτήσουν σαφές πλεονέκτημα με… θέα την Ευρώπη, αφήνοντας την ομάδα της Θεσσαλίας τέσσερις βαθμούς πίσω, στους 40. Παράλληλα, θα έχουν μπροστά του ένα ακόμη γύρο στα πλέι οφ και τον Βόλο μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης την 8η αγωνιστική.

Θεωρητικά πάντα, η διαφορά αυτή θα ξεκαθαρίσει το… τοπίο της Ευρώπης, ενώ ο Άρης θα έχει τρία παιχνίδια στο “σπίτι” του με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ενδιάμεσα τον Βόλο, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θα αγωνιστεί μια φορά μόνο εκτός Θεσσαλονίκης, την τελευταία αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό…

Σε κάθε περίπτωση, οι κιτρινόμαυροι θα αποκτήσουν το πάνω χέρι με νίκη την Κυριακή καθορίζοντας απόλυτα την τύχη τους οι ίδιοι…

Με βάση όλα τα παραπάνω, μπαίνουν από σήμερα στην τελική ευθεία για το παιχνίδι αυτό. Τα αγωνιστικά δεδομένα έχουν να κάνουν με την επιστροφή του τιμωρημένου Καμαρά, αλλά και του τραυματία Ματέο Γκαρσία, ο οποίος έβγαλε χθες το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και υπολογίζεταια από το τεχνικό τιμ.

Αντίθετα, πέρα από τον Μπράμπετς, εκτός μάχης για ένα ακόμη παιχνίδι θα είναι ο Ρουπ.

To Top