Τελική ευθεία ενόψει της Λαμίας χωρίς προβλήματα για τον Άρη, σύνθημα νίκης από τον Μάντζιο

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα ο Άρης για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα της Κυριακής με την Λαμία.

Η επιστροφή των διεθνών (Ρόουζ, Παναγίδης, Σαμόρα) σηματοδοτεί το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο. Ο προπονητής του Άρη ήταν ξεκάθαρος μιλώντας για το πώς πρέπει να το προσεγγίσει το παιχνίδι αυτό αγωνιστικά ο Άρης, στέλνοντας το σύνθημα της νίκης: “Πρέπει να μπούμε σοβαρά να παίξουμε για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Από κει και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός είχε να διαχειριστεί το διάστημα της διακοπής, το οποίο πάντα έχει ρίσκο, ειδικά τώρα όπου η διακοπή ήταν πολύ μεγάλη σε διάρκεια.

Πάντως, όπως ξεκαθάρισε και στις δηλώσεις του: “Εμείς ήμασταν σε μια καλή κατάσταση και πνευματικά και σωματικά. Από την άλλη, πάντα σε μια διακοπή μπορείς να προσθέσεις πράγματα και να βελτιώσεις την ομάδα σου σε διάφορους τομείς. Επιπλέον και οι παίκτες είχαν ανάγκη για ανάσες, γιατί πέρασαν δύο μήνες γεμάτους με πάρα πολλά παιχνίδια. Οπότε ήταν σημαντικό γι’ αυτούς να ηρεμήσουν, για να πάμε τώρα στο τελικό στάδιο της σεζόν. Δουλέψαμε σε πολλά κομμάτια. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε πανέτοιμοι στην επανέναρξη των πλέι οφ”.

To Top