“Τελική Ευθεία! Ξεκινάμε…”

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Άρης ενόψει του φάιναλ φορ στο μπάσκετ με αμαξίδιο…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ομάδα:

“Τελική Ευθεία! Ξεκινάμε…

Το Final Four πλέον ξεκινάει επίσημα την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 με παράλληλες εκδηλώσεις . Όλες οι ομάδες είναι έτοιμες και σταδιακά θα καταφθάσουν στην Θεσσαλονίκη.

Ο ΆΡΗΣ Wheelchair B.C. , ως συνδιοργανωτής της τελικής φάσης , θα υποδεχθεί τις αποστολές αλλά και τους χορηγούς της διοργάνωσης σε επίσημο δείπνο το ίδιο βράδυ . Νωρίτερα την Παρασκευή , στις 13:00′ έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα Ζυγούρη του Παλαί ντε Σπορ , όπου δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης θα ενημερωθούν για την διοργάνωση .

Το κυρίως πιάτο σερβίρεται το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου με τον 1ο ημιτελικό ανάμεσα στον Άρη και τον Άτλαντα ( 17:30′ ), ακολουθεί η τελετή έναρξης και στην συνέχεια ο 2ος ημιτελικός μεταξύ του Ηρακλείου και του Π.Α.Σ.Κ.Α. Αθηνών ( 20:00′ ) .

Την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου στις 13:30 ‘ προγραμματίστηκε ο Μικρός Τελικός και στις 16:00’ ο Μεγάλος Τελικός , όπου το τζάμπολ θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Γκάλης .

Ταυτόχρονα θα υπάρχουν πολλά event με τους φιλάθλους αλλά και πολιτιστικά – χορευτικά , ολιγόλεπτα δρώμενα κατά την διάρκεια των αγώνων .

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ .

Είσοδος δωρεάν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλες τις ομάδες”.

 

To Top