ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τελική ευθεία το μοντάρισμα του Άρη από τον Αγγέλου

Δύο εβδομάδες απέμειναν για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη και μέσα από προπονήσεις και τρία φιλικά ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει να διαμορφώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.

Οι κίτρινοι έχουν ήδη προγραμματίσει να παίξουν τρία ακόμα φιλικά παιχνίδια. Με τον Ιωνικό Νικαίας το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο και ακολούθως με την τουρκική IBB επίσης στο Παλέ και με τον Κολοσσό (κατά πάσα πιθανότητα) στα Τρίκαλα.

Μέσα από αυτά τα τρία φιλικά θα ολοκληρωθεί και το μοντάρισμα της ομάδας από τον Αγγέλου και τους συνεργάτες του. Ο Άρης έχει ήδη συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στο γήπεδο, χρησιμοποιώντας την αθλητικότητα και την ενέργεια των παικτών του, με βάση την αμυντική λειτουργία και από εκεί θα παίρνει ώθηση και θα βρίσκει λύσεις στην επίθεση.

Αυτή θα είναι η θεμελιώδης αρχή του παιχνιδιού του και αυτή θα προσπαθήσει να “εγκαθιδρύσει” με ακόμα μεγαλύτερη συνέπεια μέσα από τα επόμενα φιλικά, ώστε στις 20 Σεπτεμβρίου, σε δύο Πέμπτες από σήμερα, στη Τιφλίδα να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο.

To Top