ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική κίνηση από τον Άρη για τον φορ, ο Μπαράλες η πρώτη επιλογή

Ο Άρης θα κινηθεί για φορ. Αυτή είναι η απόφαση που έχει πάρει ο Θόδωρος Καρυπίδης και αυτό το γνωρίζει και ο Άκης Μάντζιος.

Χρόνος έχει χαθεί, σε κάποια κρίσιμα παιχνίδια η έλευση ενός αποτελεσματικού φορ, θα μπορούσε να είχε βοηθήσει την ομάδα δίνοντας λύσεις, αλλά οι υποχρεώσεις του Άρη και το αγωνιστικό καλεντάρι είναι σε υψηλό και απαιτητικό επίπεδο, οπότε, αν και καθυστέρησε η διαδικασία, δεν εγκατέλειψαν οι κιτρινόμαυροι την προσπάθεια για ενίσχυση.

Ήδη η εικόνα των τελευταίων αγώνων, όπου λείπει το “εύκολο γκολ” καταγράφει την ανάγκη για την ενίσχυση της ομάδα, από την στιγμή που ο πήχης ανέβηκε ψηλά, μέσα από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της ομάδας.

Μέσα στις επόμενες 48 ώρες ο Άρης αναμένεται να κινηθεί στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Τα ονόματα που έχουν απασχολήσει είναι γνωστά τις προηγούμενες μέρες: Γκερέρο, Γκουϊντέτι, Σωτηρίου και Μπαράλες είναι οι επιθετικοί που απασχόλησαν τους κιτρινόμαυρους. Όλοι τους έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους, κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί για να προχωρήσει ο Άρης.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο φορ του Αστέρα παραμένει η πρώτη επιλογή, συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία που θέλει ο Μάντζιος: εμπειρία, ετοιμότητα και επαφή με τα δίχτυα. Ο Άρης αναμένεται να κάνει τις τελικές κινήσεις του.

To Top