ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα, αναμονή για Μαντσίνι – Καμάτσο, βγαίνει αποστολή και αναχώρηση για την Αθήνα

Ο Άρης θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί την τελική του πρόβα ενόψει του ντέρμπι της Λεωφόρου, μπαίνοντας απόλυτα στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άλαν Πάρντιου είχε μετά από καιρό να διαχειριστεί την ομάδα μέσα σε ένα κλίμα ηρεμίας, αυτή που προσέδωσε η νίκη επί του Ιωνικού, όμως την ίδια ώρα έχει να διαχειριστεί τόσο το θέμα του Μαντσίνι, ο οποίος οριακά, εάν επιστρέψει στη δράση και του Καμάτσο. Ο τελευταίος ήταν το απρόοπτο της χθεσινής προπόνησης, μια και έκανε ατομικό, αφού είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Σε ότι αφορά τον Μαντσίνι ο Πάρντιου δήλωσε on camera ότι: «Δεν είμαι ο προπονητής ο οποίος θα ρισκάρει με τη συμμετοχή ενός παίκτη ο οποίος έχει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Μαντσίνι είναι δυνατός παίκτης και σίγουρα στη φυσική και αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν χρειάζεται μια ολόκληρη εβδομάδα προετοιμασίας. Δεν θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή του αλλά θα περιμένουμε να τον δούμε στην τελευταία προπόνηση», ενώ για τον Γιάκουμπ Μπράμπετς ανέφερε πως «ο Μπράμπετς δεν θα παίξει».

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει η επιστροφή του Γιάκουμπ Μπράμπετς, η συμμετοχή του οποίου είναι στην… κόψη του ξυραφιού, σχετικά με το αν θα είναι ή όχι στην ενδεκάδα ή στον πάγκο, αν και ο Άγγλος τεχνικός δεν άφησε πολλά περιθώρια.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Πάρντιου θα ανακοινώσει την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης, η οποία το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα.

To Top