Τελική πρόβα, αποστολή και αναχώρηση για την Αθήνα! Ομάδα «μια γροθιά»

Η σημερινή μέρα θα δώσει την ευκαιρία στον Σούλη Παπαδόπουλο να κάνει την τελική πρόβα για τον αγώνα του Περιστερίου, να βγάλει την αποστολή και να ετοιμάσει την ομάδα του Άρη για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Τις τελευταίες μέρες, ο 46χρονος προπονητής κλήθηκε καλείται να βρει τους αντικαταστάτες των Κοέλιο, Παπαστεριανού και Ζαραδούκα. Με όσα φάνηκαν στις τελευταίες προπονήσεις, η συμμετοχή του Οικονομόπουλου πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ για την άλλη θέση θα προτιμηθεί ένας εκ των Νταμαρλή, Ηρακλή. Πάντα, υπάρχει και το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Τριανταφυλλάκου.

Η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται εκτός απροόπτου από τους Παπαζαχαρία, Πουλίδο στο κέντρο, τον Καζναφέρη δεξιά, ενώ στο αριστερό άκρο υπάρχουν δυο επιλογές. Στη συγκεκριμένη θέση ο προπονητής του Άρη σκέφτεται να χρησιμοποιήσει έναν από τους Μαργαρίτη, Τσουκάνη.

Μπροστά από τους αμυντικούς μέσους θα βρίσκεται ο Τάτος με την επιθετική τριάδα να καλύπτουν ο Γιαννιώτας με τον Σουνά στα δυο άκρα και ο Αγκάνθο την κορυφή, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος, αν και δεν προπονήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

 

To Top