ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή από Πάρντιου ενόψει Παναιτωλικού

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στο 2022, αυτό με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (18:00) την Πέμπτη 29/12.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά χθες η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Στόχος είναι να κλείσουμε τη χρονιά με μια νίκη στην έδρα μας. Ομάδα και κόσμος μαζί θα πετύχουμε το στόχο μας”.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι με την προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ο Άλαν Πάρντιου εκτός από τον τραυματισμό του Ενκουλού, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, ενώ μετράει και την επιστροφή του Φαμπιάνο.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Άγγλος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή από Πάρντιου για την Λιβαδειά!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο αγώνα του β΄ γύρου και την επανέναρξη του πρωταθλήματος ξεκίνησε για τον Άρη.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα θα πραγματοποιήσει σήμερα την τελική της πρόβα για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά (15:00), όπου θέλει να επανέλθει στη δράση με μια νίκη.

Άλλα προβλήματα -πλην του τραυματία Ενκουλού και του τιμωρημένου Φαμπιάνο- δεν υπάρχουν για τον Άλαν Πάρντιου, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του και τον Πίτερ Ετέμπο, αλλά και τον Μάνου Γκαρθία, απόντες στον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Παρασκευής.

Όπως τονίζουν όλοι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, υπάρχει διάθεση και πίστη να μπουν με το… δεξί στον β’ γύρο και να “χτίσουν” την αγωνιστική αντεπίθεση της ομάδας.

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια ο Άγγλος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για την Λιβαδειά, αποστολή που θα αναχωρήσει στη συνέχεια για την πόλη της Βοιωτίας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή από Πάρντιου για Βόλο

Η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Βόλο ολοκληρώνεται σήμερα. Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, ο Άλαν Πάρντιου θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για την πόλη της Μαγνησίας για να φέρει το διπλό.

Σε αυτήν θα βρίσκονται οι διεθνείς Λουίς Πάλμα, Αντρέ Γκρέι και Νικολά Ενκουλού, αλλά και ο Μπράιαν Νταμπό. Άπαντες επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων και πλέον ο Άγγλος κόουτς του Άρη καταστρώνει τα πλάνα του για το πως θα φύγει η ομάδα του με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Πανθεσσαλικό

Σήμερα το πρωί στο «Δασυγένειο» θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα στο Βόλο (η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας).

To Top