ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ

Με την προπόνηση, που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή (21/04, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των πλέι οφ.

Μπορεί χθες ο Φαμπιάνο Λέισμαν να ανέβασε ρυθμό, ακολουθώντας μέρος του προγράμματος, όμως θεωρείται δύσκολο να είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι… Την ίδια ώρα οι Φράνκο Φεράρι, Φραν Βέλεθ και Σάπι Σουλεϊμάνοφ έκαναν και χθες ατομικό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι εκτός αποστολής.

Μετά τη σημερινή προπόνηση ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, πρώτο του δεύτερου γύρου στα πλέι οφ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία εξπρές του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στο Κλεάνθης Βικελίδης με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, συνεχίζοντας την πορεία τους στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου καλούνται να αφήσουν πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την ήττα και την άσχημη εμφάνιση στο “Γ. Καραϊσκάκης”. “Γενικώς, το αφήσαμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου… Ήμασταν πολύ κακοί. Ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουμε κάνει. Κοιτάζουμε τα επόμενα και ειδικά αυτό που έρχεται, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο”, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη.

Μοναδικό πρόβλημα αυτήν τη στιγμή είναι αυτό του Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός ίσως και σήμερα ξεκινήσει τρέξιμο με στόχο την επόμενη εβδομάδα να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων του Άρη, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια την επόμενη Κυριακή.

Δεδομένη είναι πάντως η απουσία του από το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάτι που αναγκάζει τον Άκη Μάντζιο να μετατρέψει τα πλάνα του.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα θα πραγματοποιήσει σήμερα προπόνηση στο Νέο Ρύσιο, όπου θα γίνει η τελική πρόβα για το αυριανό παιχνίδι και στη συνέχεια θα βγει η αποστολή ενόψει του Παναθηναϊκού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι της Κυριακής του Άρη ξεκίνησε. Ο Χερμάν Μπούργος είναι έτοιμος να κάνει την τελική πρόβα για το αυριανό κομβικό παιχνίδι με την ΑΕΚ και να ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

Ο Χερμάν Μπούργος ετοιμάζει τα πλάνα του για το ΟΑΚΑ, με στόχο να φτάσει η κιτρινόμαυρη ομάδα στη νίκη, βλέποντας όλους τους παίκτες να είναι παρόντες στη διάθεσή του! Ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος ήταν ο τελευταίος στην λίστα του ιατρικού δελτίου, όμως είναι και αυτός κανονικά σε ετοιμότητα.

Χθες ο Αργεντίνος δοκίμασε τα τελικά του πλάνα επί… χόρτου. Όπως είπε και on camera, για τον σχηματισμό 3-4-3 που επέλεξε κι είναι κάτι που το σκέφτεται για την επόμενη σεζόν τονίζοντας ότι: «Ναι γιατί πρέπει να ψάχνουμε τρόπους για να κερδίσουμε», χωρίς πάντως να ανοίξει τα χαρτιά του για το αν θα το κάνει και στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν. «Αυτό δεν το ξέρω. Είναι κάτι που θα το δούμε την Κυριακή» είπε χαρακτηριστικά.

Για το σχηματισμό με τα τρία μπακ μίλησε ο Γιακούμπ Μπούργος τονίζοντας ότι: “Εχω ξαναπαίξει με τρία μπακ με την Τσεχία, είτε ως κεντρικός αμυντικός, είτε ως αριστερός, με τον ΠΑΣ παίξαμε ένα ημίχρονο, αλλά δεν μας βγήκε, το γυρίσαμε στο β΄ημίχρονο και ήμασταν πιο επικίνδυνοι, είναι κάτι που θέλει τον χρόνο του”.

Τελικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, αλλά πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό να δούμε την Κυριακή στις πτέρυγες τους δυο Αργεντίνους Ματέο Γκαρσία και Μαντσίνι, με τον Ιτούρμπε να μένει στον πάγκο.

Ο Μαντσίνι έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του, ενώ ο Ματέο ήταν αναλογικά θετικός στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ.

To Top