ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελική πρόβα και αποστολή του Άρη για το Περιστέρι

Ολοκληρώνεται η μίνι προετοιμασία του Άρη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον Ατρόμητο, μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό.

Ο Άκης Μάντζιος θα πραγματοποιήσει σήμερα την τελική πρόβα στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή του Άρη για το Περιστέρι και το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής.

Το ζητούμενο, όπως εξελίχθηκε όλη η εβδομάδα είναι εάν τελικά καταφέρει να είναι ετοιμοπόλεμος ο Ζαν Ζουλ, ο οποίος στις δυο τελευταίες προπονήσεις έχει βγάλει σημαντικό μέρος από το πρόγραμμα.

Χθες οι Φαμπιάνο και Τζούρασεκ έκαναν ατομικό και θεωρείται σχεδόν απίθανο να είναι στην αποστολή για την Αθήνα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή του Άρη για τον Πανσερραϊκό

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας.

Ο Άρης άφησε πίσω του την πρόκριση στα ημιτελικά, περιμένει να μάθε τον ορισμό των ημερομηνιών για τα δυο παιχνίδια με τον Παναιτωλικό, αλλά μέχρι τότε, η αποστολή του στρέφεται στην αναμέτρηση με την Σερραϊκή ομάδα.

Ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση την επιστροφή του Χουλιάν Κουέστα, ενώ και ο Λίντσεϊ Ρόουζ αναμένεται σήμερα να ακολουθήσει κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα μειώνοντας τα προβλήματα των κιτρινόμαυρων.

Το ραντεβού είναι για σήμερα το μεσημέρι στο Νέο Ρύσιο. Μετά την προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στις Σέρρες.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελική πρόβα και αποστολή του Άρη για το ματς με τον Βόλο

Τελική πρόβα σήμερα για τους κιτρινόμαυρους και αποστολή του Άρη για το ματς με τον Βόλο.

Στροφή σε Βόλο από την ομάδα του Άρη, μετά το ντέρμπι της Τούμπας. Χθες Πρωτομαγιά, η κιτρινόμαυρη ομάδα προπονήθηκε ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/05, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής.

Ο Μόουζες Οντουμπάτζιο, που ανέβασε ρυθμό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς έκανε ατομικό.

Σήμερα Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στη θεσσαλική ομάδα.

Από αυτό θα λείψει ο Καμαρά, ο οποίος αποβλήθηκε στην Τούμπα.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τελική πρόβα σήμερα και αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ…

Ο Άρης συνέχισε χθες την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, με τους με τους Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.

Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, μετράει μόλις έναν βαθμό στα πλέι οφ και επιχειρεί να ρίξει όλη την ενέργεια της για να το… αλλάξει στο δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή του Άρη για την Λαμία

Στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με την Λαμία είναι ο Άρης. Χθες χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ενώ σήμερα αναμένεται να βγει η αποστολή που θα βρεθεί στη Λαμία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην τοπική ομάδα.

Δεδομένη η απουσία του Λούκας Ρουπ για την κιτρινόμαυρη ομάδα, την ώρα που επιστρέφει ο Φαμπιάνο, ενώ ο Ματέο Γκαρσία ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι παρών στο αυριανό ματς.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους για πρώτη φορά φέτος και σήμερα αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την ενδεκάδα που θα παραταχθούν κόντρα στην Λαμία.

To Top