Τελική πρόβα και τελικές αποφάσεις για την νίκη-πρόκριση με δίλημμα για Αγκάνθο

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στη σημερινή απογευματινή προπόνηση στο “Δασυγένειο” θα κάνει τις τελικές του δοκιμές και μετά την τελική πρόβα θα πάρει τις αποφάσεις του για τον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον στόχο της νίκης-πρόκρισης στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Η επιστροφή των τιμωρημένων Πουλίδο, Οικονομόπουλου, Αγκάνθο δίνει περισσότερες λύσεις στον Σέρβο προπονητή. Στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσουν όλα, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή για την ρεβάνς με τη θεσσαλική ομάδα.

Στην άμυνα αναμένεται να ξανασμίξει το δίδυμο Πουλίδο, Έλσνερ, όπως και στα αμυντικά χαφ ο Οικονομόπουλος με τον Ηρακλή. Όλα δείχνουν ότι ο Ιμπέχ θα μείνει στον πάγκο και θα πάρει φανέλα βασικού ο Σταυρόπουλος.

Το δίλημμα αφορά την επίθεση. Ο Μιλίνκοβιτς θα αποφασίσει εάν θα ρίξει στην μάχη του κυπέλλου τον Αγκάνθο ή θα τον προφυλάξει, όπως είναι και η άποψη του γιατρού της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Πρόκειται για το βασικό του επιθετικό “όπλο”, αλλά ο Σέρβος προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει τη συμμετοχή του ή όχι στο παιχνίδι.

Σε περίπτωση που κρίνει καλύτερο να μην τον ξεκινήσει με τους Βολιώτες, τότε σήμερα θα φανεί ποιον από τους Μανιά και Αγγελούδη θα προτιμήσει.

To Top