ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελική πρόβα πριν τον Παναθηναϊκό ανακοινώνει αποστολή ο Μάντζιος

Τελική πρόβα για τον Άρη σήμερα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ανακοινώνει αποστολή ο Άκης Μάντζιος.

Με την προπόνηση, που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (22/09, 20:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα.

Αρκετές είναι οι σκέψεις του Άκη Μάντζιου για το αρχικό σχήμα του Άρη στο εντός έδρας ματς της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η κακή εμφάνιση με τον Ιωνικό την περασμένη Παρασκευή και η αναποτελεσματικότητα της ομάδας, έχουν προβληματίσει άπαντες και κυρίως τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα συγκριτικά με το τελευταίο ματς.

Σήμερα αναμένεται να κάνει τις τελικές δοκιμές του, πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις. Όπως πάντως δήλωσε και ο ίδιος: «Αξιολογούνται όλοι από την προπόνηση και την καθημερινότητα. Είναι πολύ πιθανό να γίνουν αλλαγές με τον Παναθηναϊκό», ενώ παραδέχθηκε ότι: «Είναι παιχνίδι που οφείλουμε και πρέπει να αντιδράσουμε. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ξεπερνάμε τις καταστάσεις τις δύσκολες και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό».

To Top