ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σήμερα η τελική συζήτηση Λάσκαρη – Πρίφτη, σήμερα και η οριστική εξέλιξη!

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας θα γίνει γνωστό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αν ο Δημήτρης Πρίφτης παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Άρη ή θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τους κίτρινους ύστερα από δύο πετυχημένες σεζόν.

Ο Νίκος Λάσκαρης και ο Δημήτρης Πρίφτης θα κάνουν την τελική συζήτηση για το ενδεχόμενο να επεκτείνουν για άλλα δύο χρόνια τη συνεργασία τους στον Άρη.

Οι κίτρινοι θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα να διατηρήσουν τον Έλληνα τεχνικό στην άκρη του πάγκου τους, ενδεχομένως να προβούν και σε πιο βελτιωμένη πρόταση στο οικονομικό σκέλος και θα περιμένουν να δουν την αντίδραση του Πρίφτη, ο οποίος θέλει στην σημερινή συζήτηση να αναλυθούν λεπτομέρειες της συνεργασίας και του ρόλου συγκεκριμένων προσώπων γύρω και μέσα στην ομάδα.

Κυκλοφόρησε έντονα χθες η πληροφορία για ραντεβού του Πρίφτη με ανθρώπους της Μπάνβιτ στην Κωνσταντινούπολη, που προέκυψε καταρχήν επειδή ο τηλεφωνητής στο κινητό του Πρίφτη απαντούσε στα τουρκικά χθες το πρωί!

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του 47χρονου τεχνικού η επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη έχει να κάνει με προσωπικό του ζήτημα και όχι με το μπάσκετ, όμως ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνάντησης με τους ανθρώπους της Μπάνβιτ.

Ο Πρίφτης είχε κλειστό κινητό από το μεσημέρι και μετά και δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την φημολογούμενη συνάντηση με την Μπάνβιτ.

Από την Τουρκία προέκυψε επίσης η πληροφορία ότι η Μπάνβιτ περιμένει απαντήσεις από δύο προπονητές που εργάστηκαν στην Ευρωλίγκα την προηγούμενη χρονιά και τους έχει δώσει χρονικό περιθώριο 10 ημερών και ο Πρίφτης έπεται των συγκεκριμένων. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν στο ρεπορτάζ της Μπάνβιτ μόνο για το τέλος της συνεργασίας με τον Σέλτσουκ.

Σε κάθε περίπτωση η παραμονή ή όχι του Πρίφτη στον Άρη θα ξεκαθαρίσει κατά 99% στην διάρκεια της σημερινής μέρας.

Επειδή πολλοί βιάζονται να… γίνουν υποψήφιοι στην τεχνική ηγεσία του Άρη, η πλευρά Λάσκαρη υπογράμμισε ρητά πως δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα με οποιονδήποτε άλλο προπονητή και δεν πρόκειται να γίνει αν δεν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη Πρίφτη.

To Top