Τελικός για μας, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη!

Καλημέρα σας!

Μετά από πολύ καιρό βρήκα λίγο χρόνο να επικοινωνήσω μαζί σας! Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να έχεις ανά τρεις ημέρες παιχνίδι για έναν ολόκληρο μήνα! Ήταν αρκετά επίπονο και είδαμε ότι δεν έλειψαν τα προβλήματα τραυματισμών. Μακάρι να επιστρέψουν όλα τα παιδιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να συνεχίσουμε πλήρεις την προσπάθειά μας.

Το Σάββατο αντιμετωπίσαμε τον ΚΑΟΔ και ήταν μία νίκη που έπρεπε να την πάρουμε γιατί έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά και την είχαμε ανάγκη για την συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ όμως αυτό που κρατάμε είναι η νίκη.

Τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που είναι τελικός για εμάς, μέσα στη Λιόν, στην έδρα της Βιλερμπάν. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της περασμένης Τρίτης. Θα είναι πολύ δύσκολο. Έχουν τρεις ήττες όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουν. Εμείς θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Αυτό που κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι στο Παλέ, αυτό πρέπει να κάνουμε και στην έδρα τους. Να μην τους αφήσουμε να βρουν τον ρυθμό τους. Αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα για να πάρουμε τη νίκη.

Πίεση υπάρχει, αλλά θεωρώ ότι η πίεση είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Στόχος μας είναι να την διαχειριστούμε σωστά. Να πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος. Θα πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη. Σε τέτοια ματς χαίρεσαι να παίζεις και δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει η πίεση. Η ομάδα είναι καλά στην ψυχολογία. Πάμε με καλή ψυχολογία και θα μας βοηθήσει για το παιχνίδι. Ανεξαρτήτως τι έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια στο μυαλό θα πρέπει να υπάρχει μόνο το ματς με την Βιλερμπάν.

Πέρα από το αγωνιστικό θέλω να σταθώ και στην προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση να φανεί συνεπής. Είχαμε ακόμα μία πληρωμή, καταλαβαίνουμε όλοι τις δυσκολίες και εμείς από την πλευρά μας τα δίνουμε όλα για την ομάδα. Σιγά σιγά ελπίζω να συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες γιατί και αυτό το κομμάτι μας απασχολεί. Είμαι βέβαιος ότι και ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθεια που καταβάλλουμε και θα μείνει κοντά μας μέχρι το τέλος της χρονιάς.

To Top