Τελικός για την παραμονή στο Αλκαζάρ

ΑΕΛ και Λαμία κοντράρονται στο Αλκαζάρ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 8η αγωνιστική το αποτέλεσμα του οποίου αναμένεται να κρίνει πάρα πολλά για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ΑΕΛ προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο στην περασμένη αγωνιστική καταφέρνοντας να πάρει τη δεύτερη της ισοπαλία στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Την ίδια στιγμή η Λαμία γνώρισε την ήττα 4-0 από τον ΠΑΟΚ έχοντας κακή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο εκεί που δέχθηκε τρία γκολ.

Στη βαθμολογία οι δύο ομάδες βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις με την ΑΕΛ να έχει 10 βαθμούς και την Λαμία 15. Το αποτέλεσμα στο σημερινό ματς αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στον πάτο της βαθμολογίας ειδικά από την στιγμή που και οι δύο έχουν δύο αγώνες λιγότερους από τον Παναιτωλικό ο οποίος είναι στην 12η θέση με 17 βαθμούς.

Αγωνιστικά η ΑΕΛ δεν έχει στην αποστολή τον Μαξιμένκο ο οποίος είναι τραυματίας με ένα χτύπημα στη μύτη. Η Λαμία δεν έχει στην αποστολή της τους Βασιλακάκη, Τιρόνε που είναι τραυματίες και τον Ρόμανιτς ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 17:15.

To Top