Τελικός χωρίς κόσμο, από… 11 προσκλήσεις η κάθε ομάδα! Ζαγοράκης: “Ήθελα, αλλά…”

Με αυστηρότατο πρωτόκολλο (σαν το περσινό) θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου. Περίπου 100 άτομα στο γήπεδο. 

Με αυστηρότατο πρωτόκολλο λόγω κορωνοϊού και χωρίς θεατές θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 22 Μαΐου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι κυριολεκτικά κεκλεισμένων των Θυρών αφού δεν θα παρευρίσκονται περισσότερα από 100 άτομα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Στην ουσία θα εφαρμοστεί το πρωτόκολλο του περσινού τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, στο Βόλο.

Εκτός από τις αποστολές των ομάδων, οι δύο ΠΑΕ θα έχουν από 11 προσκλήσεις ενώ 40 θα είναι τα άτομα της ΕΠΟ συμπεριλαμβανομένων των 17 της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα έχουν  δικαίωμα εισόδου οι πρόεδροι των 55 Ενώσεων όλης της χώρας και των ομάδων. Μιλώντας στη συνεδρίαση της ΕΠΟ την Παρασκευή, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θόδωρος Ζαγοράκης, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η θέληση της ΕΠΟ και της Εκτελεστικής Επιτροπής ήταν ο πρώτος τελικός της νέας διοίκησης και της νέας ΕΕ να αποτελέσει το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί με μια συγκεκριμένη πληρότητα του γηπέδου.

Όμως πως την ίδια στιγμή υπάρχει μια απόφαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για διεξαγωγή και του φετινού τελικού με το ίδιο αυστηρό πρωτόκολλο με τον περσινό. «Και εγώ θα ήθελα τελικό με κόσμο και ο πρώτος μας τελικός να είναι με κόσμο αλλά κάνουμε ότι μας υποδεικνύουν οι ειδικοί», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

To Top