ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τεννές: “Κέρδισε ο καλύτερος, ήμασταν τυχεροί στο τέλος, μας αδίκησε η διαιτησία”

Ο προπονητής της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Άρη και τόνισε ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα.

“Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι και νομίζω ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού” είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

“Μετά την επίτευξη του τέρματος υπάρχει ίσως το ένστικτο της διαφύλαξης του αποτελέσματος και εκεί έπεσε λίγο η απόδοσή μας και οπισθοχωρήσαμε. Νομίζω όμως ότι δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου.  Φανήκαμε και τυχεροί στο 95, καθώς είχαμε την δυνατότητα του Λούι, η εμπειρία και ικανότητά του μας βοήθησε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: “Έχουμε παίξει με όλους τους διεκδικητές και έχουμε κάνει τρεις νίκες και μία ήττα, την οποία και δεν αξίζαμε. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες και όλοι  παραδέχονται πως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία.  Έχουμε αρκετά παράπονα από την διαιτησία. Τα παράπονά μας ξεκινάνε από το πρώτο ημίχρονο σε πέναλτι πάνω στον Βασιλόγιαννη. Το οποίο απ’ ότι έμαθα ήταν καθαρό.  Δεν θέλω όμως να μπω σε αυτή την διαδικασία. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τον Άρη και κέρδισε δίκαια. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας έδωσε κουράγιο και θέλουμε να τον έχουμε κοντά μας και σε μικρά παιχνίδια, όχι μόνο στα ντέρμπι,  όπου κινδυνεύουμε να κάνουμε γκέλες. “

To Top