ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τεννές μετά το “φιλικό” 0-0 με Λαμία: «Τέλειωσαν όλα, εμείς στη Super League»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το “φιλικό” 0-0 ανάμεσα σε Απόλλωνα και Λαμία ο Μπάμπης Τεννές αναφέρθηκε στο θέμα της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας:

«Ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που από την αρχή του πρωταθλήματος είναι στις πρώτες θέσεις, δυο ομάδες που έχουν δείξει πολύ μεγάλη σταθερότητα σε όλο το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι δίκαια βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε αρκετές φάσεις στο πρώτo ημίχρονο και μια εξαιρετική επέμβαση του Χιώτη στο δεύτερο. Δεν είναι το αποτέλεσμα που εμείς θέλαμε, όμως είναι ένα αποτέλεσμα που έχει και για εμάς πάρα πολλά οφέλη, με την έννοια ότι το “κάστρο” μας έμεινε, αυτή τη στιγμή αήττητο, δεν πέρασε κανένας, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι βέβαια και πιστεύω ότι θα το διατηρήσουμε. Θέλουμε τέσσερις βαθμούς στα τρία παιχνίδια που απομένουν, δεν βάζω τον Πανθρακικό, για να ανέβουμε κι εμείς στη Super League, που είναι κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα της Λαμίας.

Σίγουρα και είναι πάρα, πάρα πολύ καλό, όχι μόνο για ολόκληρη τη Φθιώτιδα αλλά και για την Φωκίδα πιστεύω, γιατί αρκετός κόσμος έρχεται και από εκεί. Έδωσα συγχαρητήρια στους δικούς μας ποδοσφαιριστές, γιατί νομίζω ότι και σήμερα δείξανε ότι έχουν τρομερές δυνατότητες και ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση, ήταν για άλλη μια φορά εξαιρετικός και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα ανόδου, ο Απόλλωνας είναι η μία ομάδα και νομίζω ότι η δεύτερη ομάδα που θα τον ακολουθήσει θα είμαστε εμείς».

Για το τι είχε η Λαμία τη φετινή χρονιά και έχει καταφέρει να διεκδικεί την άνοδο:
«Νομίζω ότι δεν είναι μόνο ένα πράγμα, είναι πάρα πολλά. Η Λαμία έχει καταπληκτικό γήπεδο. Έχει τον περισσότερο κόσμο. Έχει τον καλύτερο μεγαλομέτοχο, το καλύτερο συμβούλιο. Έχει την καλύτερη ομάδα και την καλύτερη άμυνα. Έχει πολλά πράγματα η Λαμία φέτος, που την έχουν φέρει εκεί που την έχουν φέρει. Δεν είναι ένα μοναδικό. Είναι πάρα πολλά τα πράγματα. Βλέπετε και εσείς ότι έχουμε έναν κόσμο που έχει γεμίσει σχεδόν το γήπεδο, 1 και 1,5 ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Κι αυτό δεν έχει γίνει πρώτη φορά, τώρα με τον Απόλλωνα. Έχει γίνει 5 φορές μέχρι τώρα. Και με τον Άρη τα ίδια και με την ΑΕΚ τα ίδια (σ.σ.: για το Κύπελλο Ελλάδας) και με τον ΟΦΗ τα ίδια, πάρα πολλά παιχνίδια. Έχουμε ένα εξαιρετικό γήπεδο, το δικό μας και της Καλλιθέας, είναι τα καλύτερα γήπεδα. Έχουμε εξαιρετική ομάδα, την καλύτερη ομάδα. Να καταλάβετε, για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα, ήταν αποδεδειγμένο και αποδεκτό απ’ όλους ότι παίζαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι, το είπα και από την αρχή, δίκαια, πολύ δίκαια, αυτές οι δύο ομάδες, ανεβαίνουμε, αν ακολουθήσουμε κι εμείς, γιατί στο ποδόσφαιρο, όπως είπε και ο Άκης, τίποτα δεν έχει τελειώσει, δικαιότατα ανεβαίνουμε στη Super League».

Για το τι ήταν αυτό που έλειπε από τη Λαμία και δεν μπόρεσε να πάρει το ματς:
«Δεν έλειπε κάτι σε εμάς. Απλώς είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και ο Απόλλωνας. Δηλαδή, δεν παίζαμε μόνοι μας. Ήταν πολύ καλή ομάδα και ο Απόλλωνας. Καλά στημένος, δεν μας άφησε πολλά περιθώρια, είχαμε βέβαια κάποιες φάσεις αλλά δεν κερδίσαμε».

Πηγή: speaker.gr

To Top