Τεννές: «Χάσαμε δίκαια»

Το δίκαιο της επικράτησης του Άρη παραδέχθηκε ο προπονητής της Λαμίας Μπάμπης Τεννές, που έστρεψε κατευθείαν το βλέμμα στην επόμενη «μέρα» και στη συνέχεια των Φθιωτών στη Σούπερ λίγκα.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι το σκορ τα λέει όλα. Ο Άρης ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς, κέρδισε απόλυτα δίκαια. Είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο μας στεναχωρεί πολύ. Είναι άσχημη η πρεμιέρα για μας. Από εκεί και πέρα οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτό το παιχνίδι γιατί έρχεται ένα ακόμη δύσκολο και σημαντικό. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Η ομάδα μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και χάσαμε φυσιολογικά και δίκαια».

Σε ερώτηση για το αν θα επηρεάσει την ομάδα του αυτό το παιχνίδι, είπε: «Ελπίζω να μην μας επηρεάσει. Μας στεναχωρεί. Έχουμε πει ότι είτε είναι θετικό είτε αρνητικό ένα αποτέλεσμα, θα πρέπει να κοιτάμε την επόμενη μέρα. Πρέπει να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με την ψυχολογία που πρέπει για να πάρουμε αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει δυσκολία με τις πολλές ομάδες που πέφτουν, το ξέρουμε από την αρχή αλλά δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από την πρώτη αγωνιστική».

Τέλος, ο προπονητής της Λαμίας ανέφερε: «Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι είναι συνάρτηση δύο πραγμάτων. Από τη μία πλευρά η καλή απόδοση του Άρη από το κέντρο και μπροστά και μετά η δική μας κακή απόδοση».

To Top