Τεντόγλου: «Είμαι λίγο βλάκας, πάτησα στο… σπίτι μου στο δεύτερο άλμα» (video)

Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος του Παγκοσμίου στίβου. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως τον πείραξε το γεγονός ότι κουράστηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεντόγλου:

“Πάτησα στο σπίτι μου και ήταν 7,95 και δεν έφτανε. Δεν ήταν ότι φοβήθηκα, ένα απλό αλματάκι ήταν γιατί να κάνω και τρία και να ξεκουραστώ. Δεν με πείραξε ότι ήταν τρία άλματα. Το κάνω συχνά αυτό στους προκριματικούς γιατί είναι καινούργιο στάδιο, κορυφαίο το ταρτάν και λίγο είναι και πρωί. Όλα καλά, 8,25, μία χαρά.

Για τις εγκαταστάσεις και αν κάθε στάδιο είναι το ίδιο: “Δεν είναι όλα τα ίδια, κάθε αγώνας και στάδιο είναι διαφορετικό. Γι’ αυτό δεν υπάρχουν πολλές φορές φαβορί. Αύριο θα είναι όλα 0, το παιδί (σ.σ. Πίνοκ) έκανε 8,54, αλλά αύριο είναι από την αρχή, δεν μετράει”.

Για τον τελικό: “Πιστεύω μπορεί να κάνει παραπάνω το παιδί, πάνω κάτω υπολογίζω και εγώ εκεί να κάνω. Εάν χάσω από μεγάλο άλμα δεν με νοιάζει τόσο, αν κυνηγάει, γίνονται ωραία άλματα, δεν με πειράζει”.

Στη συνέχεια βλέποντας το άλμα του Γουάνγκ στα 8.34 δήλωσε:“Πολλοί αθλητές πέρασαν στο τρίτο άλμα. Ήταν πολλή ώρα ο αγώνας. Και ο Γουάνγκ είναι εκ των φαβορί. Θα γίνει ωραίος τελικός, ελπίζω να είμαι στο καλύτερό μου”.

To Top