Τεντόγλου: «Με πήρε τηλέφωνο υπουργός και μου είπε ότι θα φτιάξει όλα τα στάδια στο ΟΑΚΑ, τελικά δεν έγινε τίποτα»

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Πρωταγωνιστές και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε πως υπουργός τον έχει καλέσει, του έχει… τάξει στάδια και τελικά δεν συνέβη ποτέ τίποτα. Όπως εξήγησε ο ίδιος, το ότι τελικά δεν έγινε κανένα έργο δεν τον πειράζει αλλά το ότι προσπαθούν να τον κοροϊδέψουν με αυτές τις υποσχέσεις, είναι αυτό που τον ενοχλεί πολύ.

Έχει καταντήσει αστείο, κι εγώ και ο προπονητής μου έχουμε σταματήσει πια να ασχολούμαστε με αυτό το κομμάτι. Είναι χάλια, πραγματικά. Αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν με ενοχλεί που κάνουμε προπόνηση εκεί μέσα, τόσα χρόνια το έχουμε συνηθίσει. Εμένα με ενοχλεί που δίνουν υποσχέσεις κάποιοι και δεν τις τηρούν, συνεχείς υποσχέσεις. Σε μένα τα τελευταία επτά χρόνια, στον Πομάσκι εδώ και τριάντα χρόνια.

Είναι αστείο βασικά αλλά να σας πω… Εμένα με έχει πάρει ένα υπουργός τηλέφωνο και με έχει ρωτήσει πρώτα τί θα ήθελα να αλλάξει εκεί που κάνω προπόνηση. Τίμιο. Και του είπα εγώ για κάτι ελάχιστο, για την άμμο, τον κλιματισμό που δεν έχουμε καλώδια γιατί κλιματισμό έχει, τα καλώδια δεν έχουμε. Και μου λέει «Όχι, δεν θα κάνουμε αυτά μόνο θα κάνουμε περισσότερα». Μου είπε για όλα τα βοηθητικά στάδια στο ΟΑΚΑ, μπλα, μπλα, μπλα, για πάρα πολλά πράγματα. Δεν έχει γίνει τίποτα προφανώς.

Και δεν με πειράζει που δεν τα φτιάχνουν, με πειράζει η κοροϊδία. Που λένε δημόσια πως δίνουν τόσα λεφτά και έχουν κάνει τόσα πράγματα και δεν έχουν κάνει τίποτα.

Αν έρθει ο άλλος και μου πει, ο υπουργός για παράδειγμα να έρθει να μου πει πως δεν μπορούν να φτιάξουν τίποτα, πως δεν έχουν λεφτά, θα το εκτιμήσω. Θα πω ΟΚ και τι να κάνουμε αφού έτσι έχουμε συνηθίσει κιόλας. Αλλά την κοροϊδία δεν τη μπορώ».

To Top