Τεντόγλου: «Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν στο Παρίσι, θα με φάνε» (videos)

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα επιδιώξει στο Παρίσι να διατηρήσει τον τίτλο του Ολυμπιονίκη στο μήκος, που κατέκτησε στους Αγώνες στο Τόκιο.

Μόνο που αυτή τη φορά το έργο του θα είναι πιο δύσκολο, καθώς οι Τζαμαϊκανοί θα ζητήσουν ρεβάνς και για ό,τι συνέβη πέρυσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, όταν ο Τεντόγλου άφησε πίσω του στο 6ο άλμα κατά σειρά τους Πίνοκ, Γκέιλ και ΜακΛέοντ.

«Όλοι έχουν τη δίψα αυτοί, ειδικά οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν φέτος, γιατί πέρυσι και σε άλλους αγώνες, πάντα ήταν πρώτος ένας Τζαμαϊκανός και πήγαινα εγώ στην τελευταία προσπάθεια και κέρδιζα, τους το έκανα σε τρεις αγώνες σερί, είναι ενοχλητικό να χάνεις στην τελευταία προσπάθεια, το έχω ζήσει κι εγώ» δήλωσε στην ΕΡΤ Sports ο Τεντόγλου.

Και πρόσθεσε: «Ο πιο έτοιμος κερδίζει πάντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όχι ο καλύτερος, αλλά αυτός που έχει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν πήγα για να κερδίσω στο Τόκιο, έβλεπα τους αντιπάλους μου που ήταν πολύ δυνατοί, εγώ πήγα για μετάλλιο, αλλά μου βγήκε εκείνη την ημέρα και νίκησα. Και τώρα θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι, την πρώτη θέση ποτέ δεν την ξέρεις, ειδικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

To Top