Τεντόγλου: Πρωτιά στο Ραμπάτ με 8,27μ.!

Αλλη μία εξαιρετική εμφάνιση για τον Μίλτο Τεντόγλου που επέστρεψε με νίκη στο Ραμπάτ (8,27μ.) μετά τον τραυματισμό του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στην συνέντευξη Τύπου του Diamond League στο Ραμπάτ, είπε πως ήθελε να κερδίσει τον δεκαθλητή Εχάμερ για να… υπερασπιστεί την τιμή των αθλητών του μήκους.

Και το έκανε κερδίζοντας με ένα άλμα στα 8,27μ., ακριβώς στην επόμενη προσπάθεια από αυτή που ο Ελβετός πήρε προβάδισμα στον αγώνα!

Ο Τεντόγλου ουσιαστικά στο πρώτο άλμα ήταν σαν να μην το έκανε ποτέ (μετρήθηκε πάντως 6,77μ.), ενώ το δεύτερο ήταν στα 7,92μ. Ακολούθησε ένα άκυρο, με τον Εχάμερ να παίρνει προβάδισμα με άλμα στα 8,11μ., μπροστά από Μασό (7,94μ.), Μόντλερ (7,93μ.) και Τεντόγλου (7,92μ.).

Αυτό… τσάντισε τον αθλητή του Γιώργου Πομάσκι που στην 4η προσπάθειά του «προσγειώθηκε» στα 8,27μ., άλμα που τον έφερε στην πρώτη θέση! Ο Ελβετός… μπλόκαρε και δεν έβγαλε το μεγάλο άλμα για να πάρει πίσω την πρώτη θέση, με τον Τεντόγλου να παίρνει και πολύτιμους βαθμούς εν όψει του τελικού του Diamond League. Αφησε δεύτερο τον Ελβετό (έκανε 8,13μ. στο τελευταίο άλμα) και τρίτο τον Κουβανό Μασό με 8,08μ., ενώ ο Μόντλερ έμεινε τέταρτος με 8,04μ. Στα τελευταία του δύο άλματα ο Τεντόγλου έκανε άκυρα, ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη.

To Top