Τεν Χαγκ: «Δεν υπάρχει καμία ανησυχία, η ομάδα θα παίξει καλύτερα»

 Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, επέμεινε ότι δεν ανησυχεί για τη διατήρηση της δουλειάς του, παρά την αυξανόμενη πίεση μετά από μερικές βαριές ήττες, εν μέσω μιας από τις χειρότερες σεζόν της ομάδας.

Θα μπορούσε να δοκιμάσει ακόμα μεγαλύτερη στεναχώρια την Κυριακή όταν η Γιουνάιτεντ, που είναι έκτη στη βαθμολογία, θα ταξιδέψει στο «Άνφιλντ», χωρίς τον τραυματισμένο αμυντικό Χάρι Μαγκουάιρ, για να παίξει με την πρωτοπόρο της Premier League  Λίβερπουλ.

«Όχι, δεν υπάρχει καμία ανησυχία», ο Τεν Χαγκ. «Επειδή είμαι εδώ για να κερδίσω και πρέπει να κάνω την ομάδα να παίξει καλύτερα, και αν παίζεις καλά, ακόμα και τότε το καλό δεν είναι αρκετά καλό. Και έτσι, τώρα είμαστε ασυνεπείς, οπότε πρέπει να δουλέψω σε αυτό, η ομάδα θα παίξει για μεγαλύτερες περιόδους σε υψηλό επίπεδο. Θα βγάλουμε μια ομάδα που μπορεί να προκαλέσει. Είμαι βέβαιος ότι μπορώ να βγάλω μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει εκεί», πρόσθεσε.

Παρά την κακή σεζόν τους μέχρι στιγμής, ο Τεν Χαγκ πιστεύει ότι «μακροπρόθεσμα το μέλλον για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ καλό»:
«Αν δείτε πόσους καλούς παίκτες έχουμε στην ομάδα, πόσους καλούς νέους παίκτες έχουμε στην ομάδα που έχουν τη δυνατότητα να παίξουν παγκοσμίως, όταν επανέλθουν οι τραυματίες, η ομάδα θα παίξει καλύτερα», πρόσθεσε ο Ολλανδός.

Η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 7-0 την περασμένη σεζόν στο Άνφιλντ, αλλά ο Τεν Χαγκ επέμεινε ότι η ομάδα του θα δώσει μεγαλύτερη μάχη αυτή τη φορά:
«Το έχουμε στη μνήμη μας, αλλά πρέπει επίσης να μάθουμε από αυτό και την Κυριακή μπορούμε να το αποδείξουμε», είπε.
«Νομίζω ότι όλοι έχουν μεγάλο κίνητρο όταν πάνε στο Άνφιλντ. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να πάει κάποιος να αγωνιστεί. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά νομίζω ότι κάθε κορυφαίος ποδοσφαιριστής θέλει να αντιμετωπίσει αυτήν την πρόκληση.»

To Top