Τεν Χαγκ: «Η κακή λήψη αποφάσεων μας κόστισε απέναντι στην Τσέλσι»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, εξέφρασε την απογοήτευσή του και τόνισε ότι τα λάθη και η κακή λήψη αποφάσεων κόστισαν στην ομάδα του που δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις από την Τσέλσι στην ήττα με 4-3 την Πέμπτη (4/4).

Ο Τεν Χαγκ είπε ότι η ομάδα του άξιζε να κερδίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ, αφού κατάφερε να ανατρέψει το 2-0 του 19ου λεπτού σε 3-2 στο 67΄.

Τα ατομικά λάθη, ωστόσο, τους οδήγησαν στην ήττα λίγες μόλις ημέρες αφότου η ομάδα του δέχθηκε την ισοφάριση στην τελευταία φάση από την Μπρέντφορντ στο ισόπαλο 1-1 για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την πρώτη τετράδα της Premier League. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται τώρα στην έκτη θέση με 48 βαθμούς.

«Είχα την αίσθηση ότι κυριαρχούσαμε στο παιχνίδι και βάλαμε τον εαυτό μας σε θέση νίκης, σκοράροντας υπέροχα γκολ», είπε ο Τεν Χαγκ στους δημοσιογράφους.

«Στη συνέχεια, στις καθυστερήσεις, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Φυσικά είναι απογοητευτικό.

Κάναμε ατομικά λάθη που μας κόστισαν το παιχνίδι. Οι παίκτες ξέρουν τη δουλειά τους και δεν πήραν τις σωστές αποφάσεις. Πρέπει να διαβάζουμε πότε να κρατάμε την μπάλα, να πασάρουμε, να κινούμαστε και να αλλάζουμε το παιχνίδι όταν κερδίζουμε.

Σε πέντε ημέρες χάσαμε πέντε βαθμούς. Αυτό είναι απαράδεκτο. Δώσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να είχαμε κερδίσει».

Ο Ολλανδός προπονητής είπε ότι οι απουσίες βασικών παικτών με τραυματισμούς έχουν μειώσει την απόδοση της ομάδας του, αλλά είναι βέβαιος ότι οι παίκτες του θα αποδόσουν την Κυριακή, όταν θα φιλοξενήσουν την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

«Οι Βαράν, Έβανς, και ο Κασεμίρο έπρεπε να αντικατασταθούν. Αυτό δεν βοηθά. Χρειαζόμαστε αυτούς τους παίκτες που είναι ηγέτες και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο», είπε.

«Δεν ξέρω αν θα παίξουν την Κυριακή. Η ομάδα όμως θα είναι εκεί. Έχει χαρακτήρα. Το έδειξε σήμερα, παλεύοντας σε όλο το παιχνίδι».

To Top