Τεν Χαγκ: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο και όχι στις διαπραγματεύσεις»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, θέλει οι παίκτες του να επικεντρώνονται στις επιδόσεις τους και να μην αποσπώνται από τις συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίων, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Νταβίντ ντε Χέα και Μάρκους Ράσφορντ μεταξύ αυτών που βρίσκονται στην τελευταία χρονιά των συμφωνιών τους.

Η τριάδα, που έπαιξε στην ισοπαλία 0-0 της Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ την Κυριακή, έχει οψιόν να επεκτείνει τα συμβόλαιά της κατά ένα χρόνο.

«Αυτήν την στιγμή, σκεφτόμαστε μόνο να παίξουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, οπότε δεν θέλω να παρεμβαίνω σε συζητήσεις», είπε ο Τεν Χαγκ στους δημοσιογράφους.

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο, στην απόδοσή μας και όχι στις διαπραγματεύσεις, οπότε αυτό θα κάνουμε τώρα».

Όταν ρωτήθηκε αν το να λήγει ένα συμβόλαιο μπορεί να δώσει στους παίκτες ένα πρόσθετο κίνητρο για να παίξουν, ο Τεν Χαγκ είπε, «ορισμένοι παίκτες αποκτούν κίνητρο όταν παίζουν για συμβόλαιο, αν το εννοείς αυτό, αλλά δεν είναι αυτό.
Δουλεύουμε στον τρόπο που παίζουμε, δουλεύουμε για την κουλτούρα και χρειαζόμαστε, φυσικά, ποιοτικούς παίκτες με μεγάλο κίνητρο. Τέτοιους παίκτες, ψάχνουμε, και ευτυχώς, τους έχουμε στην ομάδα…»

To Top