Τεν Χαχ: “Η Λίβερπουλ δεν ήταν στα καλύτερά της, να μην υπερεκτιμήσουμε το 4-0”

Ο Έρικ τεν Χαχ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του στο φιλικό με τη Λίβερπουλ, αλλά τόνισε ότι δεν πρέπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υπερεκτιμήσει το 4-0, καθώς έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της.

Το ντεμπούτο του Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -έστω και σε επίπεδο φιλικού αγώνα- ήταν ιδανικό. Οι κόκκινοι διάβολοι έκαναν επίδειξη επικρατώντας 4-0 της Λίβερπουλ στην Ταϊλάνδη, με τα τρία γκολ μάλιστα να σημειώνονται στο πρώτο μέρος.

Ο Ολλανδός κόουτς, ασφαλώς ήταν χαρούμενος και ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ωστόσο στις δηλώσεις του στο κανάλι του συλλόγου τόνισε ότι χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι οι “κόκκινοι” δεν έβαλαν τα δυνατά τους, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε αλλαγές ενδεκάδας κάθε μισή ώρα.

“Είμαι ικανοποιημένος. Είναι μια ομάδα με μεγάλο πνεύμα και ξέρουμε ότι μόλις ξεκινάμε. Κάναμε κάποια, απειληθήκαμε, αλλά δημιουργήσαμε πολλά.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να περιορίσουμε τα λάθη, αλλά, φυσικά, είμαστε χαρούμενοι. Ξέρω ότι έχουμε καλούς παίκτες. Έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε ομάδα και είμαι χαρούμενος με το πρώτο παιχνίδι. Θα πάρει πολύ χρόνο.

Έχω δει πολλά λάθη. Η Λίβερπουλ έπαιξε με τρεις ομάδες, δεν ήταν στα καλύτερά της και δεν θα υπερεκτιμήσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Αλλά παρόλα αυτά, έχω δει μερικά πολύ καλά πράγματα, πολλή ταχύτητα και δημιουργικότητα”, είπε χαρακτηριστικά ο Τεν Χαχ.

To Top