ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τεράστιο διπλό της Σίτι επί της Τσέλσι (video)

Με επιβλητική εμφάνιση στο σπίτι της πρωταθλήτριας Τσέλσι και γκολ του Κέβιν Ντε Μπρόινε, η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε ότι είναι έτοιμη για τίτλο (0-1), αφήνοντας στο -6 τους «μπλε».

Αυτή την ομάδα ονειρευόταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα, όταν πέρυσι το καλοκαίρι ανέλαβε την πρόκληση να φτιάξει την Μάντσεστερ Σίτι που επιθυμούσε. Είναι αλήθεια ότι του πήρε λίγο χρόνο, μέχρι να πιάσει την αγγλική mentalité, όμως φέτος δείχνει ότι το βρήκε.

Στα τελευταία 6 επίσημα παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη, οι «πολίτες» μετρούν ισάριθμες νίκες, με τον εκκωφαντικό απολογισμό τερμάτων 23-0 και δείχνουν ότι είναι ώριμοι πια για τον τίτλο.

Μετά την Λίβερπουλ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα καθάρισε και το ντέρμπι με την Τσέλσι (0-1), αφήνοντας τους πρωταθλητές στο -6, σε μία επίδειξη υπεροχής μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Στο τέλος της ημέρας, ο δείκτης στις τελικές έδειξε 4-17, όμως η Σίτι χρειάστηκε ένα και να καίει. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με ένα καταπληκτικό σόλο που κατέληξε σε αριστερό βολέ (67’, 0-1) έκανε την διαφορά, σε ένα παιχνίδι που με βάση τις αμυντικές τακτικές του Αντόνιο Κόντε πήγαινε καρφί για «λευκή» ισοπαλία.

To Top