ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεράστιο ηθικό θέμα με Σαράκη! Η εξώδικος του Βόλου προηγήθηκε επτά ώρες νωρίτερα από την ανακοίνωση για τις άδειες!

Τεράστιο ηθικό θέμα προκύπτει  με τον ρόλο του Βασίλη Σαράκη, ο οποίος εμπλέκεται στην νέα προσπάθεια να μπουν εξωαγωνιστικές τρικλοποδιές στον Άρη, γιατί έκανε το λάθος να κερδίζει το… ΠΟΚ 4!

Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης, έχει προχωρήσει σε κατάθεση έφεσης για την ευρωπαϊκή άδεια της ΠΑΕ Άρης, τη στιγμή πάντως που στην Αλκμήνης δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση, ούτε υπάρχει κάποια ανακοίνωση.

Στην ουσία όμως. Υπάρχει τεράστιο ηθικό θέμα μια και η εξώδικος του Βόλου κατατέθηκε επτά ώρες νωρίτερα από την ανακοίνωση για τις αδειοδοτήσεις!

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, ισχυρίστηκε πως η εξώδικος καταγγελία έγινε στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας. Κατά μια όμως τραγική… σύμπτωση, οι αδειοδοτήσεις ανακοινώθηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας και πιο συγκεκριμένα στις 20:00!

Υποτίθεται υπάρχει μυστικότητα και απόρρητο για τις αδειοδοτήσεις και γνώση έχουν μόνο τα πέντε μέλη της επιτροπής… Πώς λοιπόν, η εξώδικος προηγήθηκε επτά ώρες των ανακοινώσεων και όλως… τυχαίως μόνο ο Σαράκης είχε μειοψηφίσει;

Πρόκειται για ένα μείζον ζήτημα. Η παραίτηση του δικηγόρου της ΕΠΟ και προέδρου μια τόσο σημαντικής επιτροπής είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει.

To Top