Τεράστιο σφάλμα από τον Γεωργιάδη

Οι ραδιοφωνικές δηλώσεις του Κώστα Γεωργιάδη στο σημείο που χαρακτηρίζει τους οπαδούς «διάφορους ιδιοτελείς ψιλικατζήδες που παριστάνουν τους οργανωμένους», σε συνδυασμό με τις απειλές μηνύσεων (!) κρίνονται από τις πιο πλέον άστοχες, άκαιρες και εμπρηστικά επικίνδυνες δηλώσεις που έχουν γίνει από παράγοντα του Άρη τα τελευταία χρόνια σε δημόσιο βήμα.

Ο Γεωργιάδης υπερέβη τα εσκαμμένα και υπέπεσε σε ένα τεράστιο ολίσθημα, την ώρα που και ο ίδιος μιλούσε – μαζί με άλλους παράγοντες – όλο το περασμένο διάστημα για ενότητα, συσπείρωση και κοινή κατεύθυνση. Είναι ο ίδιος που ζητούσε κατά καιρούς να λύνονται τα θέματα ή οι όποιες διαφωνίες μέσα στους θεσμούς, με επιχειρήματα και νηφαλιότητα.

Τι έκανε, όμως, στην πράξη; Τα σκόρπισε όλα στον… αέρα της πόλης! Λησμόνησε ότι είναι εκλεγμένος παράγοντας του Άρη, ότι εκπροσωπεί έναν θεσμό που «χτίστηκε» με αίμα και κόπο επί πολλά χρόνια και όχι ένας απλός φίλαθλος που απλά λέει την άποψή του. Υπό την ιδιότητά του αυτή, οι απόψεις που εκφράζει έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα και επιβάλλουν σεβασμό σε καθετί που αποτελεί συνιστώσα της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Πού είναι οι απόψεις που συσπειρώνουν; Δεν ακούστηκε καμία θέση που να προβάλλει την νηφαλιότητα και να αποτελεί αφορμή για γόνιμο διάλογο με επιχειρήματα. Αφορισμοί και “φωτιά” στη “φωτιά”!

Επιχειρήματα απέναντι σε ένα σκληρό πρωτοσέλιδο (όσο κι αν θεωρεί ότι τον αδίκησε και τον μείωσε) δεν είναι οι ύβρεις, ούτε οι απειλές μηνύσεων! Οπότε είναι υπόλογος στον κόσμο του Άρη, φυσικά όχι στους οργανωμένους μόνο, αλλά σε όλους τους φιλάθλους, που περιμένουν συσπείρωση και ενότητα και φυσικά «καθαρά μυαλά» τώρα που το καράβι είναι σε μεγάλες φουρτούνες.

Οι φίλαθλοι του Άρη που περιμένουν από τους παράγοντες του Άρη να είναι ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ πραγματικοί, να δίνουν λύσεις, να προκαλούν την ένωση και όχι να ρίχνουν λάδι στην φωτιά πάνω στις “πληγές” του συλλόγου.

To Top