Τερζής: «Έπρεπε να κερδίσουμε, προλαβαίνουμε τα πλέι οφ»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκε ο Τόλης Τερζής. Ο Ημαθιώτης τεχνικός του Άργ υποστήριξε ότι με βάση τις τελικές, «αν έπρεπε μία ομάδα να κερδίσει αυτή ήταν η δικιά μας» εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι οι κιτρινόμαυροι μπορούν να κάνουν το 3χ3, στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να προλάβουν το τρένο της εξάδας και των play-off.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υπηρεσιακός κόουτς των «κιτρινόμαυρων»:

Για τις δύο εικόνες της ομάδας του σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο: «Νομίζω ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει σήμερα, ήμασταν εμείς, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο κεφαλιές σε αντίθεση με τον αντίπαλό μας που δεν είχε φάσεις. Τα παιδιά ξοδέψανε πολύ ενέργεια, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο και πλέον περιμένουμε το παιχνίδι της Τετάρτης (σ.σ με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Για το γεγονός πως απομένουν τρία παιχνίδια και αν μπορεί ο Άρης να προλάβει τα play-off: «Εμείς δεν σκεφτόμαστε το -6, θέλουμε το 3χ3 και προλαβαίνουμε γιατί είναι στο χέρι μας, έχουμε την έλευση νέου προπονητή από αύριο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες για την εξάδα».

Για το αν αισθάνεται αισιόδοξος με βάση την εικόνα της ομάδας του σήμερα: «Tα παιδιά ήταν πολύ καλά μέσα στη βδομάδα και σήμερα επίσης, αν έπρεπε μία ομάδα να κερδίσει ήταν η δικιά μας, ο αντίπαλος δεν είχε ούτε τελική στην εστία μας».

To Top